Trouwen in Belgie

Top bloggers

Gelderland

Basti Baroncini

750

Zuid-Holland

Ria de Groot

425
TOP

Noord-Brabant

Ellen Beusen-Kortooms

850

Zuid-Holland

Ivonne de Natris

575

Drenthe

Manon Snoeker

795

TROUWAMBTENAAR VAN DE MAAND

Meeste 5-sterren Beoordelingen

Noord-Brabant

Leonie Kraan

975

Zuid-Holland

Marijke Kunkeler

975
TOP

Gelderland

Sacha Bucciarelli

600
TOP
975
TOP

Noord-Brabant

Ellen Beusen-Kortooms

850

Download de gratis Weddingplanner!

160 pagina’s met ruimte voor alles wat bij jullie bruiloft komt kijken:

NU gratis downloaden!

Check lists voor elk gedeelte van de trouwdag
Tijdslijnen & kalenders
Locatie beoordelingen
Taakverdeling
Noodgevallen
Huwelijksreis
Reminders
Gastenlijst
Catering
Zitplan
Tips

… en nog veel meer!

Bekende BABS inhuren

Utrecht

Janneke Jager

1,000
TOP

Noord-Holland

Peter Lusse

1,495
TOP
750
TOP
975

Noord-Holland

Dirk Zeelenberg

BABS worden in 2021? Laat je coachen!

trouwambtenaar-worden

Coach BABS voor 1 dag

Coach professioneel BABS worden

Kado tip: Een boek met alles over trouwen

Een boek met alles over trouwen. Rituelen, gebruiken, bijgeloof, waarschuwingen, aanbevelingen, tips, codes, kledingadviezen, familie, vrienden, kinderen, locaties, huisdieren, paarden, vervoer, leermomentjes, do’s en don’ts, speeches, waarheden en leugens, muziek, pijnlijke stiltes en heel veel liefde. Voor iedereen die de ware is of wil worden. Trouwambtenaar Mathieu Bosch illustreert het met 50 trouwverhalen. Kosten: €20. Bestellen via email:


  Een zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker op je bruiloft

  Ga je trouwen en wil je meer keuze hebben voor je trouwambtenaar? Op AlleTrouwambtenaren.nl staan meer dan 70 verschillende zelfstandig trouwambtenaren die in heel Nederland actief zijn. Een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) is een beëdigd trouwambtenaar, die jullie helpt om jullie trouwceremonie de inhoud en vorm te geven die bij jullie past. De BABS voert tijdens jullie trouwplechtigheid het woord en vraagt jullie uiteindelijk aan elkaar jullie jawoord te geven. Natuurijk kan je kiezen voor een trouwambtenaar van de gemeente, maar als je meer keuze wilt en je wil dat een BABS meer tijd aan jullie toespraak besteedt kan je kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar. Een échte professional op het gebied van trouwceremonies!

  De zelfstandig trouwambtenaar wordt vervolgens voor 1 dag benoemd tot trouwambtenaar in de gemeente waar jullie gaan trouwen en mag jullie zodoende officieel trouwen. Maar voor het zover is spreekt hij of zij natuurlijk meerdere malen met jullie af en spreekt wellicht ook wel met familie of vrienden om er voor te zorgen dat de toespraak en de trouwceremonie perfect past bij jullie wensen!

  Op AlleTrouwambtenaren.nl kan je met behulp van verschillende filters zoeken naar de BABS of ceremoniespreker die perfect bij jullie past! Wil je een mannelijke of vrouwelijke zelfstandig trouwambtenaar, dat kan! Ook kan je kijken waar een trouwambtenaar werkzaam is (de meeste door het hele land) of vandaan komt, mocht je een trouwambtenaar in de buurt zoeken. Je kan zoeken op de volgende zaken:

   • Geslacht
   • Thuisbasis
   • Werkgebied
   • Talen
   • Stijl
   • Buitenlandervaring
   • Ervaring met religie of spiritualiteit
   • Ervaring met betrekken van kinderen bij de ceremonie

  Daarnaast vinden alle trouwambtenaren op onze site het geweldig om een ‘roze huwelijk’ te sluiten, dus een trouwambtenaar voor bruidsparen van hetzelfde geslacht vinden is net zo gemakkelijke op onze site! Op ons blog schrijven we over alle dat te maken heeft met de ceremoniespreker en trouwceremonie. We geven graag de bruidsdames en bruidsheren evenveel keus! Lees hier onze tips hoe je op je bruiloft je kinderen kan betrekken bij de trouwceremonie. Zelf trouwgeloften schrijven? Wij hebben de tips en wat voorbeelden om de inspiratie te laten starten! Trouwen in het buitenland is een hele onderneming, lees hier hoe je een trouwambtenaar in het buitenland strikt! Zelf trouwambtenaar voor 1 dag worden? Wij leggen uit het je het doet en welke kosten er aan verbonden zijn. En natuurlijk wil je ook graag weten wat een zelfstandig trouwambtenaar kost. Lees hier meer over wie en hoeveel getuigen je mag hebben en hoe het na je bruiloft precies zit met je achternaam na trouwen.

  Ook leuk: een photobooth op je bruiloft!

  Op zoek naar een photobooth voor je bruiloft? Maak gebruik van onze zustersite, Photobooths-huren.nl. De grootste vergelijkingssite voor photobooths. Hier kan je fotopalen, fotohokjes, videopalen, fotospiegels, GIF booths, greenscreens, Polaroid camera’s, fotobusjes en caravan photobooths vergelijken en gratis offertes voor opvragen.

  Op Photobooths-huren.nl kan je meer dan 250 photobooths vergelijken van meer dan 100 verschillende verhuurders. Ook kan je er de beste photobooth deals, acties en kortingen vinden.

  Een photobooth huur je al vanaf €203!

  Ook leuk: XL Lichtletters of een Fotoframe op je bruiloft