Gastblog geschreven door Marijke Kunkeler

Trouwen jullie op een locatie waar de trouwgemeente niet mee instemt? Of op een feestdag, of een tijdstip dat bij de gemeente niet mogelijk is? Of in het buitenland? Dan is het ceremonieel huwelijk de ideale oplossing. Het ceremonieel huwelijk is niet rechtsgeldig, maar trouwen voor de wet (het burgerlijk huwelijk, de administratie) doen jullie dan op een gratis moment bij je woongemeente. Een soort ondertrouw eigenlijk, zo kan je het zien. Plus: zo regel je ook meteen belangrijke zaken tussen jullie tweetjes. Tot pakweg 10 jaar geleden was de ondertrouw een feestje op zich. Nu doe je dat digitaal – niet echt feestelijk dus.

Jullie Grote Feest van je Liefde (ceremonieel huwelijk) vier je dan op jullie favoriete moment en locatie, met familie en vrienden. Dat staat dus helemaal los van de gemeente. Je hebt dan ook niets te maken met gemeentelijke regels, -voorschriften en -kosten.

Compleet van A tot Z

Ceremonieel trouwen gaat precies hetzelfde in zijn werk als een wettelijk huwelijk. Een onvergetelijke belevenis, met alles erop en eraan. Dus inclusief jullie JA-woord, getuigen, akte – compleet, van A tot Z. Helemaal in lijn met jullie wensen, puur maatwerk.

Marijke verzorgt met nét zoveel liefde en enthousiasme jullie ceremonieel huwelijk. Jullie Grote Feest van de Liefde, op jullie favoriete plaats en tijdstip, omringd door jullie liefste mensen.

Jullie trouwen dan hoe, waar en wanneer júllie dat willen. Steeds meer bruidsparen kiezen voor deze optie. Hebben jullie specifieke ideeën en will je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Marijke van Trouw Buitengewoon!

Foto: Inge Kooiman

Meer over trouwambtenaar Marijke Kunkeler

Op mijn website vind je nog veel meer verfrissende ideeën!

TOP

Zuid-Holland

Marijke Kunkeler

1,250
WhatsApp WhatsApp Irene!