Voor bruidsparen

Wat is een zelfstandig trouwambtenaar?

Een zelfstandig trouwambtenaar huur je zelf in en is niet verbonden aan de gemeente waarin jullie trouwen.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de site?

Nee! Voor bruidsparen is onze service helemaal gratis!

Kan iedereen Buitengewoon Amtenaar Burgerlijke Stand (BABS) worden?

Ja, in principe wel! Zolang je maar ouder dan 18 jaar bent en een Verklaring omtrent Gedrag (VoG) hebt. Overigens vraagt niet elke gemeente om een VOG, dit verschilt per gemeente. Ook kan je niet in elke gemeente je ‘eigen’ BABS meenemen. Check hiervoor de site van de gemeente waar je wilt trouwen. Er zijn kosten aan verbonden, als je die kosten niet kan vinden is het meestal een teken dat het niet kan. Sommige gemeente stellen als extra eis dat je ‘eigen’ BABS al in een andere gemeente beëdigd moet zijn. De BABS’en op deze site zijn dan toegestaan, maar je eigen vriend(in) is dan helaas niet toegestaan. Lees hier alles over hoe je zelf trouwambtenaar voor 1 dag wordt en zo je beste vrienden zelf kunt trouwen!

Hoeveel getuigen kan ik kiezen?

Je hebt per bruidspaar minimaal 2 getuigen en maximaal 4 getuigen nodig. Hoe je die verdeelt tussen jezelf en je partner mogen jullie zelf weten. De meeste mensen kiezen voor 2 getuigen voor de bruid en 2 voor de bruidegom maar dit hoeft dus niet. Lees hier alles over getuigen op je bruiloft: hoeveel, wie, leeftijd, taak, nationaliteit, kinderen, etc!

Voor Zelfstandig trouwambtenaren

Ik ben een zelfstandig trouwambtenaar en wil zichtbaarder worden op internet, kan ik op de site staan?

Ja, natuurlijk! In principe kunnen alle zelfstandig trouwambtenaren op de site staan. Hoe meer, hoe beter! Dit maakt het makkelijker voor bruidsparen om de zelfstandig trouwambtenaar van hun voorkeur te vinden en voor jou om gevonden te worden.

Zijn er kosten aan verbonden om op de site te staan?

Ja, om de site te bouwen, bij te houden, het bezoekersaantal te laten groeien en zelf (iets) te verdienen, vragen wij een jaarlijkse vergoeding voor opname op AlleTrouwambtenaren.nl. De jaarlijkse investering is €149 (exclusief 21% BTW)

€149 is een koopje! Wat is de volgende stap?

Neem contact met ons op via irene@alletrouwambtenaren.nl! Wij vragen je om een tekst aan te leveren en enkele foto’s. Daarnaast stellen we je enkele vragen zodat we weten wat je allemaal wel/niet kan doen tijdens de trouwceremonie en je gevonden kan worden in de filters. Meestal sta je binnen enkele dagen al online!

Over ons

Wie zitten er achter AlleTrouwambtenaren.nl?

AlleTrouwambtenaren.nl is in 2018 opgericht door Irene & Mark Reijman (zelf getrouwd in 2013). Al enkele jaren hebben we het grootste overzicht van zelfstandig trouwambtenaren op onze eerste site, FotograafKiezen.nl staan. Maar nu besloten we dat trouwambtenaren een eigen site verdienden om zo beter tot hun recht te komen en gemakkelijk gevonden te kunnen worden door bruidsparen. Met een eigen site voor zelfstandig trouwambtenaren was het ook eenvoudiger om de navigeerbaarheid en de selectie door middel van filters mogelijk te maken.

Samenwerken