De afgelopen maanden heb ik als trouwambtenaar weer heel veel nieuwe afspraken definitief in de agenda mogen zetten, veel ceremoniën ten uitvoer mogen brengen en her en der nog wat advies mogen geven aan bruidsparen en weddingplanners.

Zoals ik al eerder heb aangegeven is het trouwen van mensen voor mij een van de leukste dingen die ik mag doen. Is het werk? Ja het vraagt tijd en energie en het is een betaalde functie. Maar het voelt anders. Dankbaarheid is wat het allemaal zo compleet maakt.

Zoals wellicht bekend is ben ik het trouwen van mensen als grapje begonnen. Dat het compleet uit de hand zou lopen en ik alweer mijn 150e ceremonie ten uitvoer mocht brengen, had ook ik niet kunnen denken. Mijn roots liggen in de media. Als producent van content, het bedenken en schrijven van televisieformats, het optreden als uitvoerend artiest binnen tal van segmenten, het schrijven van teksten en het trainen van mensen binnen bepaalde maatwerk programma’s is wat mijn agenda goed gevuld heeft de afgelopen en aankomende periode. Vooralsnog heb ik altijd bezigheden en werkzaamheden van elkaar willen scheiden. Vraag mij niet waarom, dat was en is een gevoel gebleken.

jeroen-smits-trouwambtenaar

Echter kwam de vraag steeds vaker of ik ook een cameraman wist, een fotograaf of dus inderdaad een weddingplanner. Het is een blijk van vertrouwen. Veel van mijn bruidsparen hebben hun huiswerk goed gedaan voordat ik een vrijblijvend gesprek met ze plan. Ze hebben mijn website bezocht en op social media het e.e.a gevonden en gelezen. Men zou graag de videograaf en de fotograaf ook via mij willen regelen. Tot voor kort hielt ik dat altijd af.

Mede ook omdat ik mijn rol als trouwambtenaar gewoon heel transparant en neutraal wilde houden. Ook het gegeven dat wanneer ik het fantastisch weet in te vullen, maar mijn fotograaf slechte foto’s levert, ik daarop zou worden aangekeken. Toch ben ik overstag en dat is en klinkt wellicht geheel tegenstrijdig aan het geen ik bovenstaand omschrijf. Waarom dan toch de keus? Ten eerste omdat ik weet dat de kwaliteit boven gemiddeld is. Niets ten nadelen van andere fotografen en videografen, maar werken met je eigen team heeft voor mij ook voordelen. Overleg gebeurt gewoon op kantoor waar we allemaal een werkplek hebben.

Met mijn team kan ik inderdaad lezen en schrijven. Hebben we aan een woord of blik genoeg om te weten wat we bedoelen. Kortom, vanaf heden kan een bruidspaar dan ook een totaalpakket afnemen. Uiteraard is het hierin niets verplicht.

Om nu te adverteren en marketing te voeren als trouwambtenaar ten voordelen van deze aanbieding en dus invulling van een totaalpakket, vond ik iets te ver gaan. De bruidsparen die deze website uitpluizen komen deze column vast en zeker tegen. Ze zullen het lezen en bij interesse mij er naar vragen. Ik zal het benoemen wanneer de mogelijkheid zich voordoet.

Keuze uit 3 verschillende pakketten

Om het e.e.a wel helder te communiceren treffen jullie onderstaand een drietal pakketten aan. Daarbij een omschrijving van hetgeen deze pakketten inhouden en de kosten die daarmee gemoeid zijn.

Standaard hebben wij voor ieder pakket geldend wat zaken opgenomen. Deze worden jullie als bruidspaar dus sowieso binnen ieder pakket aangeboden;

–          Voor een definitieve opdracht kan er altijd vrijblijvend kennis worden gemaakt met de cameraman/fotograaf.

–          Na boeking volgt altijd voorafgaand aan de bruiloft een afspraak

–          Aanwezigheid in uren staat omschreven binnen de pakketten Voor feestavonden geldt tot maximaal 23.30 uur.

–          Alle beelden en foto’s worden vrij van recht geleverd op digitale bestanden.

–          Alle tarieven zijn inclusief reiskosten. Eventuele verblijfkosten, zo nodig en alleen op verzoek van het bruidspaar

–          Bruidsparen dragen zorg voor eten en drinken gedurende de gehele dag voor aanwezige crew.

Pakket 1: Medium

Video Edit beeldverslag dag van 5 minuten in lengte

Het medium pakket betreft de inzet van een cameraman voor 8 uur
Hoe jullie deze 8 uur wensen in te vullen is aan jullie, wel moeten dit aaneengesloten uren zijn!
Wanneer jullie apart van elkaar omkleden en vanaf een andere locatie vertrekken, zal in overleg een planning worden gemaakt van de invulling. In alle gevallen zorgen we ervoor dat we de beelden op twee lokaties kunnen maken.
Bij eventuele wensen die als gevolg hebben dat er een tweede cameraman en of fotograaf moet worden ingezet geldt een meerprijs die wij vooraf duidelijk met jullie communiceren en vaststellen.
Een eerste edit zal binnen 10 dagen na de bruiloft door ons worden geleverd.
Binnen deze eerste versie kunnen jullie kosteloos aanpassingen doorvoeren.
Bij accoord zullen we de edit leveren in een MP4 bestand vrij van rechten.

TARIEF 1.750,- Inclusief BTW

EXTRA MOGELIJKHEDEN;

SAME DAY EDIT ( zelfde dag nog eerste versie video )            900,- EUR. Inclusief BTW
VERSNELDE LEVERING FOTO, VIDEO ( binnen twee dagen )    605,- EUR. Inclusief BTW

Pakket 2: Large

Video Edit beeldverslag dag van 5 minuten in lengte, plus 50 bewerkte foto’s vrij van rechten

Het large pakket betreft de inzet van een cameraman en een fotograaf. Wij leveren dus zowel een videoproduktie alsook een foto produktie af.
Deze cameraman en fotograaf zijn 8 uur aanwezig, waarbij deze uren wel aaneengesloten moeten zijn.
Vanaf start van de dag zijn wij aanwezig met een fotograaf en een cameraman om de mooiste momenten vast te leggen.
Van de beelden zullen we een edit afleveren die minimaal 5 minuten betreft en de hoogtepunten van de bruiloft bevat.
Onze fotograaf zal minimaal (maximaal is niet te bepalen en afhankelijk van het geen er aan foto’s gemaakt wordt) 50 bewerkte foto’s aanleveren.
Extra wensen vanuit het bruidspaar zijn hierin dan niet meegenomen. In dat geval betreft het minimaal 50 plus de foto’s in opdracht.
Wanneer jullie apart van elkaar omkleden en vanaf een andere locatie vertrekken, zal in overleg een planning worden gemaakt van de invulling. In alle gevallen zorgen we ervoor dat we zowel de beelden alsook de foto’s op beide lokaties kunnen maken. Wanneer nodig zal er een tweede cameraman en fotograaf door ons worden ingezet.
Binnen dit pakket zullen wij de gehele dag minimaal twee personen inzetten. Bij eventuele wensen die als gevolg hebben dat er een tweede cameraman en of fotograaf moet worden ingezet voor een langere periode op de dag geldt een meerprijs, die wij vooraf duidelijk met jullie communiceren en vaststellen.
De eerste edit kan door jullie geheel kosteloos worden aangepast.
De levering van de foto’s geschiedt uiterlijk 10 dagen na afloop van de bruiloft alsook geldend voor de levering van de eerste versie van de video.
Na accoord leveren wij een MP4 van de video af alsmede een CD met daarop de HighRes foto’s

TARIEF 2.150,- Inclusief BTW

EXTRA MOGELIJKHEDEN;

SAME DAY EDIT ( zelfde dag nog eerste versie video )                                    900,- EUR. inclusief BTW
VERSNELDE LEVERING FOTO, VIDEO ( binnen twee dagen )                            605,- EUR. inclusief BTW

Pakket 3: Xtra Large

Video Edit beeldverslag dag van 5 minuten in lengte, Korte trailer van de bruiloft in lengte 1 tot 2 minuten, inzet Drone plus 75 bewerkte foto’s vrij van rechten

Het Xtra large pakket betreft de inzet van een cameraman en een fotograaf. Wij leveren dus zowel een videoproductie alsook een foto productie af.
Deze cameraman en fotograaf zijn 10 uur aanwezig, waarbij deze uren wel aaneengesloten moeten zijn.
Vanaf start van de dag zijn wij aanwezig met een fotograaf en een cameraman om de mooiste momenten vast te leggen.
Van de beelden zullen we een edit afleveren die minimaal 1-2 minuten betreft en de hoogtepunten van de bruiloft bevat. Daarnaast zal er een uitgebreide versie van deze huwelijksfilm worden geleverd die rond de 5-7 minuten aan content betreft. Hierbij maken we gebruik van Drone opname mits de locatie van de bruiloft dit toelaat en wij de wet en regelgeving niet overtreden.

Onze fotograaf zal minimaal ( maximaal is niet te bepalen en afhankelijk van het geen er aan foto’s gemaakt wordt ) 75 bewerkte foto’s aanleveren. Extra wensen vanuit het bruidspaar zijn hierin dan niet meegenomen. In dat geval betreft het minimaal 75 plus de foto’s in opdracht.
Wanneer jullie apart van elkaar omkleden en vanaf een andere locatie vertrekken, zal in overleg een planning worden gemaakt van de invulling. In alle gevallen zorgen we er voor dat we zowel de beelden alsook de foto’s op beide lokaties kunnen maken. Wanneer nodig zal er een tweede cameraman en fotograaf door ons worden ingezet.
Binnen dit pakket zullen wij de gehele dag minimaal twee personen inzetten. Bij eventuele wensen die als gevolg hebben dat er een tweede cameraman en of fotograaf moet worden ingezet voor een langere periode op de dag, zullen wij deze desgewenst inzetten en hierover geen meerprijs berekenen.
De eerste edit kan door jullie geheel kosteloos worden aangepast.
De levering van de foto’s geschiedt uiterlijk 10 dagen na afloop van de bruiloft alsook geldend voor de levering van de eerste versie van de video.
Na accoord leveren wij een MP4 van de video af alsmede een CD met daarop de HighRes foto’s

TARIEF 2.750,- Inclusief BTW

EXTRA MOGELIJKHEDEN;

SAME DAY EDIT ( zelfde dag nog eerste versie video )                                    900,- EUR. inclusief BTW
VERSNELDE LEVERING FOTO, VIDEO ( binnen twee dagen )                            605,- EUR. inclusief BTW

Kortom

Nooit gedacht dat ik uiteindelijk 150 trouw ceremoniën ten uitvoer zou brengen. Al helemaal niet gedacht dat ik ooit in een verkapte column, een verkapte commerciële boodschap als leidraad zou schrijven. Het is zoals het is. Vraag niet waarom en hoe het kan, maar profiteer!

Meer over MAFS trouwambtenaar Jeroen Smits

Zuid-Holland

Jeroen Smits

1,295
WhatsApp WhatsApp Irene!