Gastblog geschreven door Marijke Kunkeler

Lente, zomer, herfst, winter – in welk seizoen je ook trouwt, elk jaargetijde heeft zijn eigen charme en voor- en nadelen. In mijn blogs hieronder vind je een handig overzicht van ins en outs over trouwen in de verschillende seizoenen.

Weten jullie al in welk jaargetijde je wilt trouwen? Hangt jullie datum samen met een belangrijk moment in je relatie? Of met dierbare gasten uit het buitenland, die jullie er beslist bij willen hebben? Zodra jullie je datum hebben gekozen, kan je volgende stappen gaan zetten, zoals het benaderen van je belangrijkste leveranciers, waaronder je eigen professioneel trouwambtenaar.

Tip!

Houd bij je planning rekening met feestdagen. Veel gemeenten zijn dan gesloten en dan kan je trouwen wel vergeten. Althans: voor de wet. Gelukkig is daar een fantastische oplossing voor, namelijk: ceremonieel trouwen. Meer hierover lees je in Marijke’s blog. Weten jullie al wanneer je gaat trouwen en wil je een trouwceremonie die nét even anders is? Wacht dan niet te lang en neem contact met Marijke van Trouw Buitengewoon op voor een vrijblijvende, gratis kennismaking!

Meer over trouwambtenaar Marijke Kunkeler

Op mijn website vind je nog veel meer verfrissende ideeën!

TOP

Zuid-Holland

Marijke Kunkeler

1,250
WhatsApp WhatsApp Irene!