Er wordt weer volop getrouwd. Zelfs de media berichten er over. Het kan en mag weer, zonder enige restricties en maatregelen Corona gerelateerd. Bruidspaartjes met ‘allang’ plannen gaan er weer voor. Dus krijg ik de meest leuke aanvragen van evenzo leuke bruidsparen om hun huwelijk te leiden. En wow wat word ik daar blij van! Ik mag weer grossieren in de liefde!

Iedere huwelijksceremonie is bij mij weer anders, altijd uniek en helemaal toegespitst op het aanstaand bruidspaar. En iedere keer weer verbaas ik mij er over wát de trigger is geweest in de totstandkoming van het paar. Twee zo verschillende individuen, met altijd ergens die gezamenlijke overeenkomst en/of interesse.

Zo had ik recent een bijzondere huwelijksceremonie van een paar, waarvan beiden helemaal into ‘The Fantasy World’ waren. Het bleek echt hun gezamenlijke passie! Elkaar tegengekomen op die datingsite voor ‘hoger opgeleiden’. Tijdens hun eerste chatsessie bleek al snel hun fascinatie voor die zo speciale belevingswereld van de ‘Fantasywereld’ en daarin die overeenkomst. Alles klopte: hun voorliefde voor een bepaalde Engelse Fantasy schrijver, fan zijn van bepaalde films over het onderwerp en ook graag speciale Fantasy games spelen.

Ik wist het bij hen meteen, dat ik mijn toespraak voor hun huwelijksceremonie zou ‘gieten’ in een boekvorm. Dus heb ik hun liefdes- en levensverhaal beschreven in een boek met de titel ’Fantasy werd Werkelijkheid’, ingedeeld in een aantal hoofdstukken, waarin ik hun verhaal, per onderwerp, aan henzelf én de gasten vertelde. Het was meer dan boeiend, van het begin tot en met het fantastische einde!

Het bruidspaar had als locatie voor hun huwelijk een lieflijk en romantisch kasteeltje, ergens midden in de Betuwe, uitgekozen. Alles was fantastisch die dag in het vroege voorjaar van dit jaar. Alles klopte ook. Zelfs de zon scheen uitbundig en deed haar best de sfeervolle trouwzaal door de ramen van het kasteeltje nog eens extra te belichten! Het was werkelijk fantastisch!

En toen ik na de ceremonie werd uitgenodigd door de pasgetrouwden voor een glaasje bubbels en een stukje van de bruidstaart, kon ik mijn ogen niet geloven: de bruidstaart was in de vorm van een stapel boeken, allen met ‘fantastische’ titels! Wat een bijzondere dag was het! Fantasy was echt werkelijkheid geworden. Ik realiseer me maar weer al te goed wat een bijzondere job ik toch heb: ‘grossieren in de liefde’. Het officieel maken! Onvergetelijke herinneringen creëren. Dat is toch fantastisch!

Willen jullie ook een fantastische huwelijksplechtigheid? Reageer op mijn pagina, dan maak ik ook jullie dromen werkelijkheid.

Ria

‘for unforgettable memories’

Gastblog geschreven door Ria de Groot

Meer over trouwambtenaar Ria de Groot

Benieuwd hoe ‘mooi’ ik jullie liefde kan omschrijven? Neem contact op met mij. Samen maken we dan ‘mooie’ plannen voor een onvergetelijke huwelijksceremonie!

Ria 

‘for unforgettable memories’ 

TOP

WhatsApp WhatsApp Irene!