Gastblog geschreven door Ria de Groot

Door de Corona heb ik het helaas niet al te vaak mogen horen, het afgelopen jaar. Dat ‘ja-woord’, uitgesproken tijdens een lieve huwelijksplechtigheid, ergens op een bijzondere locatie. Het was, voor de aanstaande bruidsparen, eigenlijk gewoon een ‘ongelukkig’ jaar, als je het op de keeper beschouwt.

Zoveel mooie plannen, zoveel lieve ideeën voor een passende, memorabele en vooral onvergetelijke huwelijksceremonie. Ze waren er allemaal, we hebben ze, met elkaar ook allemaal besproken. Maar ze moesten, door al die soms onbegrepen Covid-maatregelen worden afgezegd, of  opgeschoven naar een later tijdstip. Sneu is in dit geval een understatement. Dat was in het jaar 2020, we zullen het niet gauw vergeten. Maar het nieuwe jaar staat te trappelen om van start te gaan en de berichten rond het ‘uitzwaaien’ van dat vervelende Corona-virus zijn meer dan positief.
Want er lijkt een afdoende vaccin te zijn ontwikkeld, die de samenleving weer kan laten teruggaan naar enigszins normaal.

Dus lieve bruidsparen….. er kan weer getrouwd gaan worden! Er kunnen weer échte plannen gemaakt gaan worden voor een onvergetelijke
huwelijksceremonie! Jullie liefde kan weer écht gevierd gaan worden! En ík kan voor jullie die ‘kers op de taart’ zijn om die liefde officieel te maken.

Tijdens een persoonlijke, lieve, warme, huwelijksceremonie. Nog eventjes wel met een klein beetje terughoudendheid, maar toch ziet het ernaar uit dat het weer KAN en MAG in het nieuwe jaar. Ik ben positief, dat zeker. En dat positivisme zal ik in de eerste plaats ‘met liefde’ overdragen naar mijn bruidsparen op de wachtlijst 2020. We gaan het gewoon doen lieve mensen. We gaan lekker trouwen! Op die door jullie uitgekozen, mooie, bijzondere locatie, in het bijzijn van jullie familie en vrienden. Dat kleine, zo betekenisvolle woordje uitspreken: ‘Ja, ik wil’. Hoe mooi is dát vooruitzicht!

En weet je, iedere huwelijksceremonie is anders bij mij. Sowieso geheel afgestemd op de wensen en verwachtingen van jullie, bruidspaar.
Mogelijkheden genoeg. Ik ga erin mee en begeleid jullie naar dat ene zo belangrijke moment. Altijd wel rekening houdend met de nieuwe realiteit.
Dat is voorlopig niet anders.

Dus: mocht je het nog niet gedaan hebben, maar de plannen zaten al wel in je hoofd? Dan heb ik een idee. Hef, samen met je geliefde, het glas om twaalf uur op 31 december. Op een mooi, lekker, vooral lief, jaar en vráag hem of haar! Stel die vraag: ‘Wil je met me trouwen?’ Ongetwijfeld krijg het mooiste antwoord van de wereld: ‘Ja- ik wil’.

En daarna? Dan neem je contact op met mij. Dan gaan we samen aan de slag voor een onvergetelijke huwelijksceremonie, júllie huwelijksceremonie. Met een vette knipoog: Fijne jaarwisseling en tot gauw!

Ria de Groot

Voor ‘unforgettable memories’

Meer over trouwambtenaar Ria de Groot

Heb je trouwplannen? En wil je een verrassende ceremonie? Daar kan ik voor zorgen, met ‘Love’!

Neem gewoon contact op met mij, samen komen we er vast en zeker welk uit.

Ria de Groot

TOP
WhatsApp WhatsApp Irene!