Gastblog geschreven door Ria de Groot

“It’s the most wonderful time of the year”…. In deze magische periode van liefde en samenzijn vinden de meeste verlovingen plaats. Want wat is er nu romantischer dan een aanzoek tijdens kerstmis? Of op je knieën gaan voor je aanstaande bruid of bruidegom op oudejaarsavond, juist als de klok twaalf slaat! Maak deze tijd rond kerst en oud en nieuw dit jaar extra bijzonder en ervaar de magie van een holiday proposal. Schuif die bijzonder betekenisvolle ring aan de vinger van je geliefde en geniet van de verbazing van de ander. Het kan even duren, uiteindelijk zal er zeker een volmondig JA klinken! Ja, ik wil met jou ‘officieel’ verdergaan. Proost op onze liefde. We gaan het doen, we gaan trouwen! Hoe, waar, wanneer? Dat plannen we later wel.

Zo gaat het vaak, ik hoor de verhalen altijd aan met een dikke glimlach om mijn mond, als ik voor het eerst aanstaande bruidspaartjes spreek. Ik vraag het ook altijd. Is er een aanzoek geweest? Heb je je partner gevraagd? Was het een spectaculair aanzoek, ergens op een ver palmenstrand, tijdens ondergaande zon. Of stelde je de vraag zomaar, recht uit je hart, totaal onverwachts, gewoon op de bank.

Je kunt wat dat betreft alle kanten op. Je zou zeggen, het is maar een vraag! Maar zo eenvoudig is het niet. Alles hangt toch immers af van het antwoord. Het is, wat mij betreft, DE vraag en HET antwoord. Wel overwogen gesteld en evenzo wel overwogen beantwoord. Het aanzoek dus.

Blijven doen, lieve verliefden. Blijf die zo belangrijke, inmiddels meer dan traditionele, maar betekenisvolle vraag stellen. Op een manier ver buiten je comfortzone. Trek alles uit de kast, gooi al je charmes in de strijd. Overdonder je aanstaande partner, maar maak hem of haar niet sprakeloos, anders kun je lang op je ‘JA’ wachten. De meest bijzondere tijd van het jaar…..

Wat is er nu romantischer dan een aanzoek tijdens deze magische periode van liefde en samenzijn, ik herhaal het nog maar eens.

En ik schrijf deze blog niet voor niets. Kennelijk hébben jullie al plannen om de liefde ‘officieel’ te maken, anders zaten jullie niet de op de site van AlleTrouwambtenaren.nl. En misschien ís die zo bijzondere vraag al gesteld, is er al luid en duidelijk bevestigend op geantwoord, zijn er die plannen voor een onvergetelijke huwelijksceremonie!

Alleen nog even alles verder uitwerken. Daar waren jullie al mee begonnen. Wannéér gaan we het doen? Vooral ergens tijdens de mooie zomermaanden, wanneer de kans op de zon en de mogelijkheid om de liefde ergens buiten te vieren het grootst is. Wát gaan we kiezen als
locatie? Op het strand, op een romantisch plekje in het bos – ik weet er zo eentje, méér dan romantisch – of in de tuin van een van de vele kasteeltjes die ons land telt. Kan zelfs ook nog gewoon, heel relaxed in je eigen achtertuin. Mogelijkheden genoeg. En misschien zijn jullie wel van plan om ervoor naar het buitenland te gaan. Italië heeft zulke mooie landhuizen.

En op een plateau boven een klein strandje ergens aan de Spaanse kust, kan ook. Ik spreek uit ervaring, het waren onvergetelijke momenten. Zulke bijzondere huwelijksceremonies!

Maar, eerst maar die Vraag stellen en het Antwoord krijgen! Daarna leuke plannen maken. Een trouwambtenaar, die heb je al gevonden, dat ben ik! Gewoon contact opnemen met mij, via deze site. En aan mij jullie wensen en verwachtingen kenbaar maken. Dan zorg ik voor een onvergetelijke huwelijksceremonie, wanneer en waar dan ook. Zeker weten!

Ria de Groot

‘for unforgettable memories’

Meer over trouwambtenaar Ria de Groot

TOP

WhatsApp WhatsApp Irene!