Wellicht ben je op zoek naar een weddingplanner om te helpen met het organiseren van je bruiloft. Weddingplanners kunnen verschillende taken bij de organisatie van je bruiloft overnemen, bijvoorbeeld het ceremoniemeesterschap of hulp met advies of alles van A tot Z. Het inhuren van weddingplanners heeft veel voordelen: minder stress, minder organisatie en vooral een mooiere bruiloft met de laatste trends en ideeën! Hieronder hebben we een groot aantal verschillende weddingplanners op een rijtje gezet, die jouw helpen met het zoeken en vinden van de beste weddingplanner. Onderaan het artikel staan een aantal weddingplanners die gespecialiseerd zijn in het buitenland, zoals Frankrijk, Spanje en Italië, mocht je zoeken naar een weddingplanner met buitenlandervaring!

Callista Straub – Callistas weddings

Met passie voor weddings en organiseren, assisteer ik jullie graag (als personal wedding assistant, ceremoniemeester en/of trouwambtenaar) bij de organisatie en planning van een ontzorgde, op maat gemaakte bruiloft. Mijn betrokkenheid, inspiratie, enthousiasme, oog voor detail en organisatietalent, maken jullie bruiloft een ware en persoonlijke belevenis.

Mijn werkwijze is betrokken, open, eerlijk, persoonlijk en servicegericht. Waar ik voor sta, is het leveren van kwaliteit, creativiteit, maatwerk en originaliteit, met een persoonlijke touch en de drive om van iedere bruiloft een mooie onvergetelijke herinnering te maken. Jullie visie, stijl & gemak. Mijn expertise & inspiratie. Onze samenwerking! Be inspired en kijk op mijn profiel.

Weddingplanner Bazilia van Butterfly Bliss

Butterfly Bliss heeft een creatieve missie en een intense passie: het ‘op maat’ plannen en organiseren van bruiloften. Voor Butterfly Bliss is elke bruiloft een bijzondere gelegenheid. Bij het plannen en organiseren van deze bijzondere gelegenheid komen er altijd bepaalde gevoelens van blijdschap en vreugde bij kijken, maar vaak helaas ook een hoop stress en vraagtekens. Bij deze gelegenheid horen wij puur vlinders in onze buik te voelen; en daar wil Butterfly Bliss voor zorgen! Dit kan zijn als Weddingplanner, Ceremoniemeester, d.m.v. een adviesgesprek of Styling van de locatie(s). Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Weddingplanner Jorien

“Your Wedding, Your Event, Your Way”

Wordt u al zenuwachtig bij alle dingen die voor de grote dag geregeld moeten worden? Geen idee waar u beginnen moet? Heeft u zelf weinig tijd om uw bruiloft te plannen? Of bent u helemaal vastgelopen?
Geen paniek! Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomdag.

Your Weddings & Events richt zich op het organiseren en coördineren van nationale en internationale bruiloften. Wij zijn werkzaam in alle provincies van Nederland en ook in het buitenland.
Wij leveren onze klanten een op maat gemaakte dienst. Daarbij denken wij niet in beperkingen.
Of het nu gaat om een bijzonder huwelijksaanzoek, het regelen van uw volledige bruiloft, pre-wedding celebration of het ceremoniemeesterschap, wij zorgen er samen met u voor dat het uw bijzondere dag wordt. Het is ook mogelijk er voor te kiezen om slechts enkele onderdelen door ons te laten regelen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bruiloften met een internationaal karakter. Your Weddings & Events weet dat dit type bruiloft extra kennis en aandacht vereist. Met onze ervaring helpen wij u graag bij de organisatie en coördinatie van uw internationale bruiloft. Wij vinden het een uitdaging om twee culturen samen te brengen en het samen te brengen tot één prachtige dag.

“Communication is the key to success”
Contact met de klant is voor ons het aller belangrijkste. Het hele proces begint dan ook bij het leren kennen van de klant. Alleen zo kunnen wij uw wensen en verwachtingen omzetten in die bijzondere dag die u voor ogen heeft. Hierbij is het opbouwen van een goede relatie erg belangrijk. Wij zijn dan ook uiterst benieuwd naar uw verhaal, uw wensen en uw stijl. Hoe meer wij weten over uw dromen, verwachtingen, persoonlijke stijl, smaak en uiteraard budget, des te beter is Your Weddings & Events in staat om alle ideeën samen te brengen tot een one-of-a-kind bruiloft. U staat voor ons centraal en bent onze inspiratie bron. Daarna gaan we onze eigen kennis en creativiteit inzetten om deze wensen in vervulling te laten gaan.

“Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairy tale”
Wilt u persoonlijk door Jorien geassisteerd worden bij het organiseren van uw bijzondere dag? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een afspraak aan.

Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken www.your-we.com

Your Weddings & Events is aangesloten bij de beroepsorganisatie weddingplanners Nederland (BWPN).
Werkgebied: Geheel Nederland en het buitenland.

Weddingplanner Marian Krook-Lievestro uit Apeldoorn

Hebben jullie trouwplannen? Ik ben benieuwd naar hoe de bruiloft van jullie dromen eruitziet. Ik ben Marian van Stralend Middelpunt en ik kan jullie helpen met het realiseren van deze droom. Als weddingplanner, ceremoniemeester en stylist is dat wat ik het allerliefste doe: alles tot in de puntjes voorbereiden en verzorgen. Persoonlijk én professioneel, sinds 2011. Zullen we eens (kosteloos en vrijblijvend) kennismaken en kijken of het klikt? Ik beloof dat jullie direct wat originele en goede tips van mij meekrijgen.

Weddingplanner Senna regelt het

Senna regelt het Weddings & Styling organiseert als gediplomeerd en gecertificeerd weddingplanner unieke bruiloften door heel Nederland. Dit is ontstaan doordat ik passie heb, passie voor liefde, passie voor mensen en passie voor het tot in de puntjes verzorgen van bruiloften. Alles draait om het bruidspaar en hun wensen! Bruidsparen waarmee ik werk kenmerken mij als vrolijk, enthousiast en betrokken, met liefde voor het vak. Ik heb graag alles tot in de puntjes verzorgd en om de wensen van elk bruidspaar te realiseren bied ik verschillende complete pakketten aan, zodat het bruidspaar samen met de gasten zorgeloos en ongestoord kunnen genieten.

ID-S Weddingplanning

Hou jij graag zelf de touwtjes in handen en let je goed op je budget? Dan zit je bij ons goed!

Wij zijn specialist in het adviseren, begeleiden en coachen van bruidsparen. Je houdt zelf de touwtjes in handen maar wordt tijdens de voorbereiding gestructureerd begeleid en overwint daardoor met gemak iedere uitdaging op jouw pad. De voorbereiding van jouw droombruiloft wordt daardoor een stuk relaxter en leuker!

Onze dienstverlening bestaat uit losse betaalbare diensten die op de verschillende fases van de voorbereiding. Al onze diensten zijn te combineren tot een persoonlijk begeleidingspakket, exact de service die jij verlangt.

Op deze manier kan jij gebruik maken van de diensten van een professionele weddingplanner, voor een betaalbaar budget. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje www.ID-S.nl. We horen graag van je!

Weddingplanner Myrthe regelt het!

Myrthe Regelt Het kan op een persoonlijke manier het complete plaatje verzorgen waarbij alles tot in de detail​​s verzorgd en geregeld is. Juist als jullie de organisatie uit handen geven is die zekerheid van belang, dat begrijp ik als geen ander. Daarnaast zorgt de aandacht voor details voor een uniek resultaat. Denk hierbij ook aan de mogelijkheid van een weddingplanner die tegelijkertijd de gehele styling en zelfs het ontwerpen van een uitnodiging voor jullie kan verzorgen.

Als jullie alleen een bepaald onderdeel uit handen willen geven kan dit natuurlijk ook en als je een ‘ceremoniemeester voor 1 dag’ zoekt, weten jullie dat het bij Myrthe Regelt Het goed komt. De naamt zegt het al! Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd even de website bekijken, en aarzel niet me gewoon te mailen. Ik geef je dan graag een prijsindicatie naar aanleiding van jullie wensen.

Weddingplanner Zeeland

Connected for life
Ik ben iemand die mensen ziet zoals ze zijn.
Geen vooroordelen en geen hokjes.
Ik luister naar wat jullie als bruidspaar mij te vertellen hebben en van daaruit ga ik aan het werk.
Organiseren en creatief bezig zijn.
Dat is mijn passie!
Het uitwerken en verzinnen van jullie concept daar krijg ik energie van en word ik blij van. De uitdaging om van jullie budget een mooie huwelijksdag neer te zetten.
Met ieder budget kan ik voor jullie een prachtige onvergetelijke huwelijksdag organiseren.
Ik zal altijd tot het uiterste gaan om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken.

www.weddingplanner-zeeland.nl

Puur Trouwen

JULLIE GAAN TROUWEN!! Er breekt nu een hele mooie en bijzondere tijd aan. Er zal nu van alles geregeld moeten worden: locaties, kleding, uitnodigingen, indeling van de dag, styling, leveranciers, planning, draaiboek en nog veel meer.

Allemaal super leuk, maar misschien zien jullie er ook een beetje tegen op? Is er twijfel of jullie wel aan alles gaan denken? Hebben jullie er niet veel tijd voor? Weten jullie niet goed wie jullie moeten vragen als ceremoniemeester? Dit alles kan ook veel stress geven, wat zonde! In elk van deze onderdelen kan ik jullie ondersteunen. Zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van aanzoek tot en met jullie trouwdag! Zie ook www.puurtrouwen.com

Onbezorgde Trouwdag

Jullie bruiloft mijn zorg
Zorgeloos genieten van de voorbereiding van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Dat is waar Nicole Bredewold van Onbezorgde Trouwdag voor staat. Met Onbezorgde Trouwdag kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding.

Mogelijkheden
Waar kan ik jullie mee helpen? Willen jullie dat ik de totale organisatie voor jullie regel, geen probleem. Maar hebben jullie zelf al alles geregeld en wil je zelf geen zorgen tijdens jullie mooiste dag? En ook jullie gasten willen jullie laten optimaal laten genieten. Dan ben ik er voor jullie als ceremoniemeester.
Organiseren jullie zelf alles maar heb je wel behoefte aan advies, ook dat is mogelijk met een adviesgesprek

Ik help jullie graag!

“Nicole is altijd bereikbaar en reageert snel. Ze heeft een luisterend oor, zoekt en denk mee, stelt de wensen van het bruidspaar centraal en op de trouwdag is ze onzichtbaar, zichtbaar aanwezig.” S&D

Fabuloes weddingplanner

Fabuloes Weddings is in 2009 opgericht door Loes Heijmans-Beek. Loes is geboren en getogen Limburgse en organiseert het liefst bruiloften in de mooiste trouwprovincie van het land: Limburg. Dit zorgt bij veel bruidsparen voor ‘het buitenlandgevoel in eigen land’. Dat inspireerde haar er o.a. toe om  Weekendje Bruiloft te lanceren, dat de mogelijkheid biedt om je gehele weekendbruiloft kosteloos te laten organiseren. Fabuloes Weddings is inzetbaar als professioneel ceremoniemeester, voor een Trouwadviesgesprek of om je gehele bruiloft van A tot Z te organiseren. Samenwerken met de beste leveranciers voor de allerleukste bruidsparen, dat is wat mijn werk zo fijn maakt!

Trouwen met weddingplanner Weddingfruits

Na mijn eerste succesvolle bruiloft, wist ik het. Vanaf nu wil ik allee nog maar als bruiloftstylist/weddingplanner met bruiloften bezig zijn. Door een aantal jaren bruiloften en feesten van A tot Z te hebben georganiseerd, weet ik hoeveel werk, tijd, kosten en stress er voor mensen, bedrijven en bruidsparen in gaat zitten om alles zelf te doen.

De inkoop, het regelen, het zoeken, de juiste leveranciers bij elkaar vinden, het versieren en na afloop alles weer weghalen en er niets meer aan hebben, enz. Zonde van de onnodige kosten en energie toch? Ik dacht, dat moet anders kunnen. En dat is precies wat ik nu doe! En ik vind het leuk!! Want wat is er nu leuker dan iemands mooiste dag nóg mooier te maken?! Om deel uit te maken van het mooiste wat een mens te bieden heeft: ‘liefde’.

Het ís al een onvergetelijke dag, mijn ervaring, passie voor bruiloftstyling en bruiloftplanning in combinatie met mijn creativiteit en enthousiasme maken het plaatje compleet. Marije de Nood, Weddingfruits.

Weddings plannen Met Suus

Trouwen op het strand, een sprookjesachtige bruiloft op het strand of een tuinfeest met alles er op en eraan? metSUUS én Zeeland bieden het allemaal! metSUUS is een weddingplanner en ceremoniemeester met een puur Zeeuws karakter. Zij heeft voor ieder bruidspaar het doel om, op een creatieve, betrokken en open wijze, al hun dromen te laten vervullen. Haar ondersteuning is geheel op maat, gericht op jullie wensen, behoeften en budget. Daarbij heeft ze een specifieke kijk op de details, die jullie bruiloft persoonlijk maken. Lees meer over metSUUS op haar website www.metsuus.nl.

Mirage Weddingplanner

Mijn visie is dat een weddingplanner niet alleen voor de rich & famous is weggelegd. Het moet voor ieder bruidspaar mogelijk zijn om een weddingplanner in te schakelen. Ongeacht het budget. Of het nu gaat om het inwinnen van een advies voor een DIY (Do It Yourself) wedding of de complete organisatie van een bruiloft, hoe groot of klein ook, een weddingplanner is er voor iedereen. Mirage is er voor iedereen!

Weddingplanner Frederiek Klop

Ieder bruidspaar is uniek en verdient een eigen ‘eigen’ dag. Als weddingplanner streef ik ernaar de unieke en persoonlijke kleur van het bruidspaar tot uiting te laten komen op de mooiste dag van jullie leven.

Om jullie mooiste dag te verwezenlijken, dient alles tot in de puntjes voorbereid te zijn. De locatie, het vervoer, de bloemen, decoratie, entertainment er komt nogal wat kijken bij de organisatie van deze dag.

Gun jezelf het gemak van een weddingplanner of een ceremoniemeester voor één dag en geniet van een perfect georganiseerde bruiloft. Een intieme huwelijksdag of een grootse bruiloft met een knallend feest? Als gediplomeerd weddingplanner ben ik in staat om op persoonlijke, creatieve en inspirerende wijze samen met jullie, jullie droombruiloft te verwezenlijken!

Frederiek Klop

Tel.: +31 6 27 52 47 48
Email: info@frederiekklop.nl
Site: www.frederiekklop.nl

As you Desire Weddingplanner

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en wat goed dat jullie een weddingplanner overwegen! Weddingplanner Desiré weet dat er een klik nodig is voor het vertrouwen waarop bruidsparen kunnen en durven te bouwen. Zo’n belangrijke dag als een trouwdag geef je immers niet zomaar uit handen. Desiré heeft ruim 10 jaar ervaring in de trouwbranche en is al 8 jaar fulltime weddingplanner in Nederland en buitenland.

Wilt u meer weten wat weddingplanner As You Desire voor jullie kan betekenen? Dat is uiteraard mogelijk! Ze biedt hiervoor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan op haar kantoor in Utrecht. Ze zou vereerd zijn om jullie te ontmoeten en te luisteren naar jullie wensen voor jullie droomdag!

Passion 4 Weddingplanning

Mijn naam is Carolien Disse en ik ben al 8,5 jaar gecertificeerd weddingplanner. Daarnaast ondersteun ik alweer ruim 25 jaar in loondienst diverse managers. Ik ben gedreven, persoonlijk betrokken en perfectionistisch, essentiële eigenschappen voor een goede weddingplanner! Jullie kunnen ervan op aan, dat jullie wensen met de grootst mogelijke zorg door mij werkelijkheid gemaakt worden. Stop met stressen, ik adviseer jullie en regel het daarna allemaal! Daarnaast spreek ik vloeiend Frans en kan dus ook jullie bruiloft in een Franstalig land regelen! Binnen mijn netwerk ga ik niet alleen af op de leveranciers zelf, maar juist op de persoonlijke ervaringen van bruidsparen, die jullie al zijn voorgegaan, en op mijn eigen ervaringen

Original Weddings

Weddingplanner Ilona Sarkisjan van Original Weddings is gespecialiseerd in het organiseren en decoreren van bruiloften en evenementen. Met veel passie en gedrevenheid neemt zij de voorbereidingen van jullie bruiloft of evenement geheel of gedeeltelijk uit handen.

Decoratie                                                                                                                                  

Huwelijksdecoratie is een van de belangrijkste zaken van een perfecte huwelijksdag. Met de juiste decoratie wordt de sfeer en de stijl van het trouwfeest bepaald. Of jullie nu kiezen voor een romantische, moderne of exclusieve stijl, Original Weddings zorgt ervoor dat alles tot in de details aan jullie wensen voldoet.

Organisatie                                                                                                                                        

Wellicht hebben jullie al een duidelijk beeld van jullie droombruiloft, maar niet de tijd en energie om het uit te voeren. Een weddingplanner kan dan voor jullie een meerwaarde zijn. Original Weddings werkt samen met exclusieve leveranciers en levert uitsluitend maatwerk. Gedurende de voorbereidingen worden jullie volledig op de hoogte gehouden van alle vorderingen en worden beslissingen in overleg genomen.

Ariena’s Weddings

Uw droomhuwelijk is mijn passie. Uniek in het Noorden! Wij ontzorgen en begeleiden bruidsparen van trouwjurk, draaiboek tot trouwvervoer.

  • Bruidsmode; ook gespecialiseerd in grote maten voor de vol slanke bruid. Maat 44 tot en met 54.
  • Trouwvervoer
  • Professioneel Ceremoniemeester

In onze boutique hangt een prachtige collectie bruidsjurken van o.a. Affezione, Be the Light!, Ladybird, Just for You, Sposa en Allure Bridal. Sinds 2016 zijn we ook gespecialiseerd in grote maten. Onze Rolls Royce Silver Shadow glijdt over de weg. Geeft jullie de mooiste foto’s met een prachtige blijvende herinnering. Jullie worden koninklijk vervoert. Uniek aan deze prachtige auto is, dat hij Engels is; het stuur zit dus aan de andere kant. Ontzorgen dat is wat ik doe tijdens de voorbereidingen van jullie droomhuwelijk. Ontzorgen doe ik op jullie droomhuwelijk. Voor mooie recensies, neem een kijkje op de website bij het kopje Referenties. Vele bruiden gingen jullie voor! Wij zijn betrokken, betrouwbaar en bedreven. Neem gerust contact op of stuur een emailbericht via Arienas’ Weddings You Shine! with Ariena’s Weddings.  

Trouwen in het buitenland

Als je gaat trouwen in het buitenland en zelf relatief onbekend bent met de streek is het inhuren van een weddingplanner de eenvoudigste manier om je bruiloft te organiseren. Hieronder staan een aantal weddingplanners die zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften in Frankrijk, Spanje en Italië

Weddingplanner: trouwen in Italië

Trouwen op Sicilië

SICILIË. Cultuur, passie, goddelijk eten, zon romantiek en natuurlijk AMORE. Eiland van onbegrensde mogelijkheden, ook voor Nederlandse en Belgische bruidsparen. De wedding planners van Sicily Love 4 Weddings zijn verliefd op dit eiland en hebben zich gespecialiseerd in ‘Trouwen op Sicilië’. Wil jij een typisch Zuid-Italiaanse bruiloft in de olijfboomgaard, op het strand of op een zonovergoten terras met uitzicht op zee? Welke sfeer kies jij om je huwelijksdroom te verwezenlijken? Wij hebben de ervaring op dit mooie eiland, kennen de mooiste plekjes, spreken de taal en realiseren graag jullie mooiste dag op het prachtige Sicilië!

Kijk voor meer informatie op onze website www.trouwenopsicilie.nl of stuur ons een mail op info@trouwenopsicilie.nl Wij kijken ernaar uit om jullie kennis te laten maken met het prachtige Sicilië!

Weddinglanner buitenland: Otherwize Weddings

“Met grote passie en veel oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Twente, Italië, Oostenrijk of op Ibiza!”

Trouwen in Twente

Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. We kennen vele mooie en bijzondere locaties en de trouwbranche is goed vertegenwoordigd. Ik prijs mijzelf heel gelukkig dat ik zoveel toppers tot mijn goede netwerk mag rekenen. Trouwen in Twente is een beleving op zich.

Trouwen in het buitenland

Is een lang gekoesterde droom van mij die inmiddels is uitgekomen. Een bruiloft in het buitenland vraagt echter wel meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddingplanner is dan zeker geen overbodige luxe. Otherwize Weddings kent inmiddels goed de weg in de verschillende landen, heeft door de jaren heen ook een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd en spreekt haar talen. Ik bied jullie graag de helpende hand, zodat de Bruiloft ook echt een feestje wordt voor jullie én voor alle gasten.

Ibiza en Italië

Met een grote passie voor Mediterrane landen als Ibiza en Italië kan ik mij jullie wens om elkaar juist hier het jawoord te geven heel goed voorstellen. Ik voel me er altijd enorm thuis en kom er graag, ook buiten de bruiloften om. Hoewel ik dit nooit helemaal los kan laten… De ontdekkingstocht naar mooie en unieke plekjes gaat altijd door. In Italië en op Ibiza is het genieten van het leven – ‘la dolce vita’ – tot een ware kunst verheven en I love it!

Oostenrijk voor een echte winterwedding

Naast het genieten van het zoete leven onder de zon ben ik ook een echte wintersportfan. Ik combinatie met mijn liefde voor bruiloften ontstond al snel het idee voor de echte winterwedding in Oostenrijk. Vooral in het prachtige en lieflijke skigebied Kleinwalsertal, net over de grens bij Oberstdorf in Duitsland, ben ik helemaal thuis. Privé kom ik er al jarenlang om te skiën en ik hou enorm van het vriendelijke karakter en gastvrijheid van het Kleinwalsertal en de voortreffelijke keuken.

Persoonlijke contact

(Bruidsparen (en gasten) benoemen altijd dat ze de bijzondere persoonlijke aandacht die ze van mij krijgen, enorm waarderen. Persoonlijk contact is ook voor mij heel belangrijk en dat begint al bij het eerste (vrijblijvende) kennismakingsgesprek.

Met elkaar gaan we heerlijk praten over de bruiloft, jullie wensen voor deze grote dag en vertel ik over de mogelijkheden die er zijn. Naar aanleiding van dit gesprek werk ik een voorstel op maat uit en pas dan beslissen jullie…

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met me op en ik vertel je graag mee. Tot snel!

Weddingplanner: trouwen in Spanje

Costa Blanca Events

De Spaanse Costa Blanca is met 300 dagen zon per jaar, prachtige stranden, mooie dorpjes en 3 internationale luchthavens een perfecte keuze om te trouwen in het buitenland, met een veel betere prijs / kwaliteit verhouding dan de meeste andere landen. De mogelijkheden zijn er eindeloos, een romantisch huwelijk op het strand, in een typische Spaanse finca ( landhuis ), een avontuurlijk huwelijk op een catamaran, etc, en omdat we in de regio wonen en werken kennen we de mooiste locaties, zowel voor het huwelijk als het feest.

Weddings in Spain by Costa Blanca Events moodbook

Omdat vele bruidsparen de organisatie van hun huwelijk aan ons toevertrouwen, kunnen we de laagste prijs garanderen zodat trouwen in Spanje binnen ieders budget mogelijk is, terwijl we dankzij de intense samenwerking met onze partners en leveranciers de cultuur en mentaliteitsverschillen overwinnen die een droom bruiloft in de weg zouden kunnen staan. Bezoek onze website op www.costablancaevents.com met meer informatie over onze trouwlocaties, accommodaties, ceremonies, etc.

Weddingplanner Limburg & Ibiza: Linda Leclair

Hallo, ik ben Linda Leclair en sinds ruim 12 jaar werkzaam als weddingplanner. Zowel in Nederland als ook op Curacao, in België en de afgelopen jaren ben ik voor 10-20 weddings per jaar op Ibiza te vinden. Graag denk ik mee met een bruidspaar om van hun bruiloftsdag echt hun eigen dag te maken. We hebben als Wedding Group ook ceremonie settings, decoratie en verzorgen de gewenste styling, verder digitale gastenboeken, fotografie en videografie en Ibiza white DJ set om op Ibiza, maar ook steeds vaker in Nederland een echte Ibiza style bruiloft te kunnen verzorgen. Onze persoonlijke benadering en hart voor bruiloften zorgt ervoor dat we al heel veel bruidsparen hebben mogen helpen met hun grote dag! Nieuwsgierig wat we voor jullie kunnen betekenen, neem gerust eens contact op! www.weddingplannerlimburg.nl, www.trouwenibiza.com.

Gestrikt!

Je hebt JA gezegd, jullie gaan trouwen en de hele wereld mag het weten! Er breekt een drukke, spannende maar vooral ontzettend leuke tijd aan. Willen jullie zorgeloos genieten van de voorbereidingen van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag? Gestrikt! verzorgt de volledige of gedeeltelijke organisatie en coördinatie, tot de uiteindelijke uitvoering van jullie huwelijk. Alles natuurlijk naar jullie wensen en budget, waarbij de nadruk ligt op voorpret maar geen stress.

Nieuwsgierig geworden naar wat Gestrikt! voor jullie kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact op voor meer informatie of een afspraak bij je thuis. Hartelijke groet en ik hoor graag van jullie! Marieke Latijnhouwers, ervaren organisator en “ontzorger” sinds 1990!

Weddingplanners ‘Love & Memories’ uit Diemen

Love & Memories is een bedrijf met gediplomeerde, creatieve weddingdesigners. Onze missie is wereldwijd exclusieve bruiloften creëren die een onvergetelijke herinnering achterlaten.Wij doen wedding planning en styling, gespecialiseerd in trouwen in het buitenland en altijd op zoek naar de mooiste plekjes op de wereld om te kunnen trouwen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om elkaar te leren kennen en jullie wensen door te spreken zodat wij iets unieks kunnen creëren. Love & Memories is gevestigd in zowel Nederland als Spanje, maar wij kunnen overal in de wereld een beetje magie toevoegen aan jullie bruiloft.

WhatsApp WhatsApp Irene!