Ben je op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar (BABS) in Gelderland? Besef dat vrijwel alle zelfstandig trouwambtenaren op deze site graag in heel Nederland huwelijken sluiten, niet alleen in Gelderland! Je hoeft dus niet per se een zelfstandig trouwambtenaar te kiezen die uit Gelderland komt of die bij jouw woonplaats of trouwlocatie uit de buurt komt. Sterker nog, in vergelijking met de kosten voor een trouwambtenaar, zijn de transportkosten die hier bij komen voor een zelfstandig trouwambtenaar enkele provincies voorbij Gelderland relatief klein. Laat je dus niet beperken door afstand en zoek vooral ook een zelfstandig trouwambtenaar buiten Gelderland, waarbij je het gevoel hebt dat het een BABS is die bij je past, die je wensen voor de trouwceremonie begrijpt en je gevoelens kan omzetten in een mooie toespraak!.

Hieronder staan alle zelfstandig trouwambtenaren die als ‘uitvalsbasis’ Gelderland hebben, omdat ze in Gelderland wonen of ‘reguliere’ trouwambtenaar zijn bij een gemeente in Gelderland.

Zelfstandig trouwambtenaren in Gelderland

Gelderland

Astrid Izelaar

700

Gelderland

Silvia Bierdrager

750

Gelderland

Basti Baroncini

750

Gelderland

Elly Florax

750
TOP

Gelderland

Sacha Bucciarelli

600
TOP
750
TOP
975

Gelderland

Marien Kuipers

895

Gelderland

Eva Schuurman

Gelderland

Harriët Vijsma

795

Gelderland

Hetty Wennekendonk

895

Gelderland

Robert Nas

850

Kosten voor een BABS in Gelderland

De kosten van het inhuren van een BABS of zelfstandig trouwambtenaar in Gelderland bestaan uit 3 delen:

 • Het inhuren van de zelfstandig trouwambtenaar
 • De reiskosten van de zelfstandig trouwambtenaar naar / in / vanuit Gelderland
 • De gemeentelijke kosten van het benoemen van de zelfstandig trouwambtenaar (BABS)

Daarnaast heb je nog de standaard trouwkosten die je aan de gemeente waarin je trouwlocatie staat moet betalen, maar die betaal je hoe dan ook. Een zelfstandig trouwambtenaar inhuren is daarmee duurder dan het kiezen van een van de standaard trouwambtenaren die in dienst zijn van de gemeente waarin je gaat trouwen, maar je krijgt er ook meer voor terug: keuze uit meer verschillende stijlen en karakters trouwambtenaren en meer tijd van de trouwambtenaar om jullie achtergrond en wensen voor de ceremonie goed te begrijpen en die in een persoonlijke toespraak vorm te geven.

Hoe kan je een BABS in Gelderland inhuren?

Een zelfstandig trouwambtenaar inhuren via AlleTrouwambtenaren.nl is heel eenvoudig. Browse door alle BABS’en die in het BABS overzicht en klik op de profielen om meer informatie over de desbetreffende zelfstandig trouwambtenaar te lezen. In het profiel van een trouwambtenaar is ook een contactformulier waarmee je direct contact kan opnemen met de trouwambtenaar. Ook staat er onder het kopje ‘contact’ meer contactgegevens van de trouwambtenaar, zoals email adres en website, als je die zou willen bezoeken voor extra informatie.

De eerste vraag is natuurlijk of de trouwambtenaar nog beschikbaar is; is dat het geval dan zal meestal eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden. Soms is dit aan huis, soms is dit telefonisch. Het is vaak telefonisch als de afstand wat verder weg is. Sommige trouwambtenaren zullen je uitnodigen om op bezoek te komen, terwijl juist andere bij jou op bezoek willen komen, zodat ze alvast een beeld van jullie kunnen krijgen aan de hand van waar jullie wonen.

Als er een wederzijdse klik is en de kosten vormen geen obstakel, dan gaat de trouwambtenaar aan de slag. Jullie zullen elkaar nog een keer spreken over hoe jullie de trouwceremonie voor jullie zien, wat jullie wel en juist niet willen en natuurlijk jullie achtergrond en hoe jullie elkaar hebben leren kennen en natuurlijk hoe je ten huwelijk bent / hebt gevraagd! Als je het toestaat, neemt de trouwambtenaar zelfs contact op met enkele van jullie beste vrienden, zodat de BABS meerdere bronnen heeft en een nog leukere toespraak kan houden, waarin zelfs jullie nieuwe dingen horen!

Vragen om je BABS in Gelderland te vragen

Je wilt natuurlijk weten of er een match is met je trouwambtenaar, deze vragen kunnen je helpen om na te denken wat je van de zelfstandig trouwambtenaar wilt weten, zodat je zeker weet dat er chemistry en een match is!

Introductie

 • Heb je een video van een ceremonie die je leidde?
 • Waarom wilde je trouwambtenaar worden? Wat heb je daarvoor gedaan?
 • Wat voor type huwelijken vind je zelf het leukst om te doen?
 • Wat maakt jou bijzonder?
 • Hoe zou je jouw stijl omschrijven?

Ervaring

 • Hoe lang ben je al (zelfstandig) trouwambtenaar?
 • Hoeveel huwelijken heb je inmiddels gesloten?
 • Heb je ervaring met kinderen die een rol spelen in de trouwceremonie?
 • Is het mogelijk om onze getuigen of iemand anders te laten speechen als gedeelte van jouw toespraak?
 • Welke talen spreek je?
 • Heb je ergens reviews of referenties van andere bruidsparen?

Contact

 • Hoe hebben we contact (telefoon, email WhatsApp)?
 • Hoe vaak hebben we contact en op welke momenten op weg naar de trouwdag?
 • Neem je ook contact op met getuigen, de ceremoniemeester of andere mensen?

Commercieel

 • Met welke kosten moeten we rekening houden?
 • Is dat inclusief BTW, reiskosten en de benoeming door de gemeente?

Zelfstandig trouwambtenaren buiten Gelderland

Wil je de alle zelfstandig trouwambtenaren die hun uitvalsbasis in een andere provincie hebben, zien? Klik dan op een van de volgende links.

Gelderland zelfstandige trouwambtenaar BABS

Meer informatie over Gelderland vind je hier en hier.