Ben je op zoek naar een zelfstandige trouwambtenaar (BABS) in Noord-Holland? Besef dat vrijwel alle zelfstandige trouwambtenaren op deze site graag in heel Nederland huwelijken sluiten, niet alleen in Noord-Holland! Je hoeft dus niet per se een zelfstandige trouwambtenaar te kiezen die uit Noord-Holland komt of die bij jouw woonplaats of trouwlocatie uit de buurt komt. Sterker nog, in vergelijking met de kosten voor een trouwambtenaar, zijn de transportkosten die hier bij komen voor een zelfstandige trouwambtenaar enkele provincies voorbij Noord-Holland relatief klein. Laat je dus niet beperken door afstand en zoek vooral ook een zelfstandige trouwambtenaar buiten Noord-Holland, waarbij je het gevoel hebt dat het een BABS is die bij je past, die je wensen voor de trouwceremonie begrijpt en je gevoelens kan omzetten in een mooie toespraak!.

Hieronder staan alle zelfstandige trouwambtenaren die als ‘uitvalsbasis’ Noord-Holland hebben, omdat ze in Noord-Holland wonen of ‘reguliere’ trouwambtenaar zijn bij een gemeente in Noord-Holland.

Zelfstandige trouwambtenaren in Noord-Holland

Noord-Holland

Judith Wiarda

Noord-Holland

Simona Biewenga

400

Noord-Holland

Tanja Kruseman

850

Noord-Holland

Titia Frijlink

444

Noord-Holland

Mildred Nijhove

850

Noord-Holland

Nine van Kerkvoort

750

Noord-Holland

Nicoline Wisse Smit

Noord-Holland

Claudia Smits

750
TOP

Noord-Holland

Peter Lusse

1,495
875

Noord-Holland

Loekie Brommer

395

Noord-Holland

Dirk Zeelenberg

Noord-Holland

Guusta Veldman

875

Noord-Holland

Marian van Ooijen

TOP

Noord-Holland

Stanley Doorn

899

Noord-Holland

Jelle Kuiper

750

Noord-Holland

Anita Peperkamp

Noord-Holland

Esther Pasman

875

Noord-Holland

Josina den Burger

650

Noord-Holland

Marijke Plas

950

Kosten voor een BABS in Noord-Holland

De kosten van het inhuren van een BABS of zelfstandige trouwambtenaar in Noord-Holland bestaan uit 3 delen:

 • Het inhuren van de zelfstandige trouwambtenaar
 • De reiskosten van de zelfstandige trouwambtenaar naar / in / vanuit Noord-Holland
 • De gemeentelijke kosten van het benoemen van de zelfstandige trouwambtenaar (BABS)

Daarnaast heb je nog de standaard trouwkosten die je aan de gemeente waarin je trouwlocatie staat moet betalen, maar die betaal je hoe dan ook. Een zelfstandige trouwambtenaar inhuren is daarmee duurder dan het kiezen van een van de standaard trouwambtenaren die in dienst zijn van de gemeente waarin je gaat trouwen, maar je krijgt er ook meer voor terug: keuze uit meer verschillende stijlen en karakters trouwambtenaren en meer tijd van de trouwambtenaar om jullie achtergrond en wensen voor de ceremonie goed te begrijpen en die in een persoonlijke toespraak vorm te geven.

Hoe kan je een BABS in Noord-Holland inhuren?

Een zelfstandige trouwambtenaar inhuren via AlleTrouwambtenaren.nl is heel eenvoudig. Browse door alle BABS’en die in het BABS overzicht en klik op de profielen om meer informatie over de desbetreffende zelfstandige trouwambtenaar te lezen. In het profiel van een trouwambtenaar is ook een contactformulier waarmee je direct contact kan opnemen met de trouwambtenaar. Ook staat er onder het kopje ‘contact’ meer contactgegevens van de trouwambtenaar, zoals email adres en website, als je die zou willen bezoeken voor extra informatie.

De eerste vraag is natuurlijk of de trouwambtenaar nog beschikbaar is; is dat het geval dan zal meestal eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden. Soms is dit aan huis, soms is dit telefonisch. Het is vaak telefonisch als de afstand wat verder weg is. Sommige trouwambtenaren zullen je uitnodigen om op bezoek te komen, terwijl juist andere bij jou op bezoek willen komen, zodat ze alvast een beeld van jullie kunnen krijgen aan de hand van waar jullie wonen.

Als er een wederzijdse klik is en de kosten vormen geen obstakel, dan gaat de trouwambtenaar aan de slag. Jullie zullen elkaar nog een keer spreken over hoe jullie de trouwceremonie voor jullie zien, wat jullie wel en juist niet willen en natuurlijk jullie achtergrond en hoe jullie elkaar hebben leren kennen en natuurlijk hoe je ten huwelijk bent / hebt gevraagd! Als je het toestaat, neemt de trouwambtenaar zelfs contact op met enkele van jullie beste vrienden, zodat de BABS meerdere bronnen heeft en een nog leukere toespraak kan houden, waarin zelfs jullie nieuwe dingen horen!

Vragen om je BABS in Noord-Holland te vragen

Je wilt natuurlijk weten of er een match is met je trouwambtenaar, deze vragen kunnen je helpen om na te denken wat je van de zelfstandige trouwambtenaar wilt weten, zodat je zeker weet dat er chemistry en een match is!

Introductie

 • Heb je een video van een ceremonie die je leidde?
 • Waarom wilde je trouwambtenaar worden? Wat heb je daarvoor gedaan?
 • Wat voor type huwelijken vind je zelf het leukst om te doen?
 • Wat maakt jou bijzonder?
 • Hoe zou je jouw stijl omschrijven?

Ervaring

 • Hoe lang ben je al (zelfstandig) trouwambtenaar?
 • Hoeveel huwelijken heb je inmiddels gesloten?
 • Heb je ervaring met kinderen die een rol spelen in de trouwceremonie?
 • Is het mogelijk om onze getuigen of iemand anders te laten speechen als gedeelte van jouw toespraak?
 • Welke talen spreek je?
 • Heb je ergens reviews of referenties van andere bruidsparen?

Contact

 • Hoe hebben we contact (telefoon, email WhatsApp)?
 • Hoe vaak hebben we contact en op welke momenten op weg naar de trouwdag?
 • Neem je ook contact op met getuigen, de ceremoniemeester of andere mensen?

Commercieel

 • Met welke kosten moeten we rekening houden?
 • Is dat inclusief BTW, reiskosten en de benoeming door de gemeente?

Zelfstandige trouwambtenaren buiten Noord-Holland

Wil je de alle zelfstandige trouwambtenaren die hun uitvalsbasis in een andere provincie hebben, zien? Klik dan op een van de volgende links.

Noord Holland zelfstandige trouwambtenaar BABS

Meer informatie over Noord-Holland vind je hier en hier.