Gastblog geschreven door Claudia Smits

Het is eind van het jaar. Meestal tijd van bezinning, om het jaar nog eens te overzien. En wat een jaar was het dit keer. Een jaar wat echt de geschiedenisboeken ingaat. En niet als het beste jaar wat er bestaat. Een jaar van veranderingen op allerlei vlak. Iedereen wordt op zichzelf teruggeworpen.

Gelukkig is daar altijd nog de liefde!!!!
De liefde voor elkaar, die wordt bezegeld door een huwelijk.

Het huwelijk die dit jaar niet gevierd kon worden zoals de meeste mensen zouden willen vieren. Niet op de locatie waar je zou willen, en met de BABS die je graag zou willen die je de mooiste dag van je leven zou bezorgen met een speech die je je wel zou herinneren!

huwelijk-corona-Claudia

De huwelijken die gesloten zijn, waren kleiner en met beperkte gasten. Ze zijn gesloten omdat er een baby’tje op komst was, of omdat er een huis werd gekocht. Of omdat ze zoveel van elkaar hielden dat ze nu graag getrouwd wilden zijn en dan het feest naar volgend jaar hebben getild. Dan nemen ze een BABS die ze dan op het feest gaat trouwen.

Zoveel verschillende reden. Zoveel mensen zoveel wensen …………..
Mensen worden ook heel creatief als ze de liefde willen vieren, en als ze veel van elkaar houden valt een huwelijk ook naar volgend jaar uit te stellen . Dus groot trouwen is nu even niet aan de orde. Maaaaaaar plannen maken kan wel .

Vooral nu we meer tijd hebben om er over na te denken wat we echt willen en op welke manier. Als deze nare Corona-tijd achter de rug is halen we alles uit de kast om de liefde te vieren. Dan maken we er de mooiste bruiloft van waar je nu alleen van kunt dromen.

Ga jullie droom nu werkelijkheid laten worden, dromen zijn niet altijd bedrog.

Duuuuuuus mannen en vrouwen, vraag je liefste ten huwelijk op een manier waarvan je weet dat zij, of hij dat het allerromantischte vindt! Ga op zoek naar de kleding waar je je het mooiste in voelt. Zoek de locatie waar je graag wilt trouwen. Bedenk wat je het allerliefst wilt eten, en hoe je alles aangekleed wilt hebben.
En heeeeeel belangrijk, ga op zoek naar de BABS waar je je prettig bij voelt, want een BABS kan je dag maken en breken.

huwelijk-corona-Claudia

Een goede BABS zorgt dat je niet nerveus hoeft te zijn en dat je ten volle van de dag kunt genieten!
Dus neem je tijd , nadat je ten huwelijk bent gevraagd, om de dingen te regelen volledig naar je wens. Ga op zoek naar de juiste BABS. Geniet van de voorpret. En ga de liefde vieren!!!❤️❤️❤️

Lieve groeten, Claudia.

Het profiel van Claudia Smits op AlleTrouwambtenaren.nl

TOP
WhatsApp WhatsApp Irene!