Gastblog geschreven door Anke Minnee

Het pad, dat je samen bewandelt als bruidspaar en Babs is heel divers en afwisselend maar altijd heerlijk om mee te maken. De band, die je (in soms korte of langere tijd) krijgt met het (vaak onbekende) bruidspaar, voelt altijd heel speciaal en gelukkig ervaren de bruidsparen dat ook zo!
Zo kreeg ik onlangs dit zeer lieve briefje van een bruidspaar en al lezend begon ik er gewoon van te blozen, zoveel waardering en liefde sprak eruit:

“Lieve Anke, wat ben jij een mooi mens! Eigenlijk wisten we al vanaf het moment, dat we jouw “voorstelling/intro” lazen op AlleTrouwambtenaren, dat jij dé persoon was voor ons. Dat heb je meer dan waar gemaakt! Je leuke, enthousiaste vragen (soms met ondertoon 😊), je interesse, gezelligheid en het ogenschijnlijke gemak, waarmee je iedereen betrok tijdens de ceremonie, het maakte dat wij en onze gasten volop hebben genoten!

Er waren zoveel mensen, die zeiden: “Wat was dat een leuke vrouw. Wat deed ze het leuk!” Je merkt, dat je houdt van wat je doet en je legt er je ziel en zaligheid in om het verhaal te vertellen, dat bij ons hoort. Enorm bedankt daarvoor! Het was oprecht gezellig!”

Of dit berichtje van een paar, dat ik in Antwerpen mocht trouwen:

“THANK YOU voor een onvergetelijke ceremonie! We hebben gelachen, (bijna) gehuild en echt super genoten. Heel fijn, dat we het in twee talen hebben kunnen doen. En bedankt, dat je ons aanmoedigde om onze eigen “vows” uit te spreken. It was one of the most special parts!”

Wel, jullie begrijpen, daar hoef je als Babs niets meer aan toe te voegen………

Meer over trouwambtenaar Anke Minnee

TOP
850
WhatsApp WhatsApp Irene!