Gastblog geschreven door Anke Minnee

In Antwerpen mocht ik een Nederlands-Engels huwelijk sluiten op een prachtige locatie: The Botanic Sanctuary. Ik arriveerde er op tijd, heb nog wat geschoven met het bankje voor het bruidspaar, zodat ze dichtbij de familie zouden zitten en iedereen ook hun emoties kon zien.

Na een lunch in het centrum van Antwerpen, ging ik, 30 minuten voor aanvang van de trouwceremonie nog even naar de kamer van het bruidspaar en tot mijn grote verrassing
trof ik daar alleen de beeldschone bruid in haar schitterende trouwjurk en haar vriendin. Haar lange sluier lag nonchalant naast haar op de stoel en de bruidegom?
“Oh”, zei de bruid, “die ligt nog even te slapen, hij was na de lunch zó moe….Hij neemt straks nog even een douche en dan gaan we beginnen”.

Wát een verademing, zo’n ontspannen bruidspaar! Bij veel bruidsparen komen de zenuwen toch nog weleens om een hoekje kijken maar zij straalden echt uit: Alles is geregeld, we gaan er heerlijk van genieten en op het afgesproken tijdstip stonden ze er en genoten hebben ze zéker!!

Meer over trouwambtenaar Anke Minnee

TOP
850
WhatsApp WhatsApp Irene!