Vanaf 19 september 2023 schittert Douwe Hoekstra als nieuwe BABS in Married at First Sight: Match or Mistake Seizoen 2!

Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd wie Douwe Hoekstra is en hoe hij samen met 3 andere trouwambtenaren de bruidsparen van Married at First Sight trouwt. Hier lees je meer over alle trouwambtenaren van MAFS.

Hoe ben je gevraagd voor MAFS?

Zij hebben mij begin dit jaar in februari benaderd of dat ik interesse had om hieraan mee te werken. Zij hadden mij gevonden en vonden mij interessant genoeg om wellicht mee te doen hieraan. Ik hoefde hier niet echt over na te denken en ging het traject al heel snel van start.

Waarom hebben ze jou gekozen? Wat maakt jou bijzonder?

Waarom zij voor mij hebben gekozen is niet duidelijk gezegd. Zij waren op zoek naar jonge en frisse babsen die in het format van het programma zouden passen. Babsen die het net even anders wilden doen en ook er open voor staan om het anders te doen. Daarnaast was het belangrijk dat je niet bang was om voor de camera te trouwen en te presenteren en dat je volledig begrijpt waar je aan mee doet 😉. Ik viel in dit profiel, en na het opsturen van een filmpje voor de selectie kreeg ik eind maart te horen dat ik erbij zat! Super leuk!

Married-at-First-Sight-MAFS
Fotograaf: Nander van Studio Haviq

Hoe heb je de trouwceremonie voorbereid?

Voor dat de opnames waren hebben wij contact met de productie en ook onderling met de andere babsen. Daar werd natuurlijk gepraat over wat er zowel van ons verwacht werd en wat de bedoeling is. Na een online call met de productie en de andere babsen waren alle richtlijnen duidelijk. Dan gaan wij aan de slag met de tekst en ook kijk je terug hoe het in de andere seizoenen gaat. Daar haal ik dan o.a. inspiratie uit en ook zoals ik het voor ogen heb. In overleg met de productie komt daar dan de ceremonie uit. Maar niet alleen de speech is voorbereiding, ook wat doe ik aan? Is elke kreuk uit mijn kleding, je wilt spik en span op tv verschijnen. (Dit doe ik uiteraard voor elk huwelijk.) Maar doordat het tv element erbij komt ben je toch misschien wel een soort van zenuwachtig daarover.

trouwambtenaar-Married-at-First-Sight-Douwe
Fotograaf: Nander van Studio Haviq

Hoe waren de opnames?

De opnames waren heel leuk. Het is natuurlijk allemaal geheim en ook de dag zelf is iedereen daar druk mee bezig om zich niet te verspreken per ongeluk iets prijs te geven en om alles te laten gebeuren zoals het gaat. Je voelt de spanning bij het bruidspaar en de gasten en natuurlijk ook bij de rest van hoe gaat het zich vormen. Ik werd ontzettend goed begeleid en heel goed bijgestaan door de dames en heren van de productie. Er was ruimte voor overleg en ook om de plek van de ceremonie van tevoren te bekijken. Op het moment dat het gaat gebeuren, dan voel je toch wel even spanning. Hoe zal het gaan, hoe gaat het bruidspaar reageren op elkaar. Kortom een hele bijzondere ervaring om te mogen meemaken!

 

trouwambtenaar-Married-at-First-Sight-Douwe
Fotograaf: Nander van Studio Haviq

Heb je zelf nog overwogen om snel de benen te nemen?

Nou…. Ik heb wel gedacht vlak voor dat ik op moest. Waar ben ik aan begonnen, wat doe ik hier, waarom hebben zij voor mij gekozen en waarom heb ik ja-gezegd. Heel Nederland kan mij straks zien en dat was toch even wel iets wat door mijn hoofd geen. Maar na de eerste zin en dat we waren begonnen dacht ik, ja dit is het! Dit komt helemaal goed! Maar of ik echt de benen zou nemen, nee dat ik niet. Waar ik aan begin maak ik af! 😊

Nieuwe MAFS trouwambtenaar Douwe Hoekstra

Zelf getrouwd worden door deze topper? Vraag snel of hij nog beschikbaar is op jullie trouwdatum!

TOP

Overijssel

Douwe Hoekstra

995

Uitzendingen Married at First Sight 2023

Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf 19 september 2023 elke dinsdag én woensdag te bekijken op Videoland!

Veel kijk plezier! Wij zitten aan de buis gekluisterd!

 

WhatsApp WhatsApp Irene!