Wij zijn groot fan van het TV programma Married at First Sight van RTL4. Al jaren kijken wij vol spanning naar het matchen door de experts en hopen we dat er dit keer een match made in heaven tussen zit. Na een zenuwslopende voorbereiding is dan het moment daar dat de deelnemers écht gaan trouwen. De deur gaat open en daar komt de bruid. Het enthousiasme (of soms helaas teleurstelling) bij de bruidegom die bij het altaar staat te wachten is zo spannend om te zien.

Gelukkig is daar de trouwambtenaar die de zenuwen hopelijk een beetje weg kan nemen. Dit is niet zomaar een huwelijksvoltrekking. Dit is een trouwceremonie die nog veel spannender is dan een normale bruiloft. Married at First Sight heeft daarom ook niet zomaar een trouwambtenaar uitgekozen. Voor seizoen 8 (vanaf januari 2023 te zien) hebben ze wederom 3 echte toppers gevonden die hun eigen zenuwen in bedwang weten te houden en er een mooie ceremonie van weten te maken. Petje af voor BABS Eelco Schippers, BABS Mariëlle Jongmans en BABS Soraya de Bakker!

MAFS-trouwambtenaar-Eelco

2023 Nieuwe MAFS8 trouwambtenaar Eelco Schippers

Eelco doet sinds dit jaar mee aan Married at First Sight. Hij trouwt al 13 lang verliefde stellen bij de gemeente Schiedam en sinds 9 jaar is hij ook als zelfstandig trouwambtenaar actief. In de vierde aflevering trouwt Eelco Maarten en Richelle.

Willen jullie ook wel door Eelco getrouwd worden? Vraag snel of hij nog beschikbaar is op jullie trouwdatum!

Zuid-Holland

Eelco Schippers

700

2022 MAFS7 trouwambtenaar Mildred Nijhove

Vanaf 15 februari 2022 schittert Mildred Nijhove als nieuwe BABS in MAFS. Het was nogal onwerkelijk toen ze opeens werd gevraagd maar lang hoefde ze niet na te denken voor ze JA zei tegen Married at First Sight. In dit interview lees je hoe Mildred trouwambtenaar van MAFS is geworden, hoe ze de bijzondere trouwceremonie voorbereidde en hoe de opnames waren!

Mildred is sinds 2017 trouwambtenaar bij de gemeente gemeente Leiderdorp, is beëdigd en werkt daarnaast ook als zelfstandig trouwambtenaar.
Iedereen is uniek, een unieke trouwceremonie is dan ook gegarandeerd. Mildred hecht veel waarde aan vrienden en familie en betrekt alle belangrijke mensen in het leven van de bruid en bruidegom in de ceremonie.

Zelf getrouwd worden door deze topper? Vraag snel of ze nog beschikbaar is op jullie trouwdatum!

TOP

Noord-Holland

Mildred Nijhove

2022 MAFS7 trouwambtenaar Jeroen Smits

Jeroen Smits is sinds 11 januari 2022 te zien als nieuwe trouwambtenaar. Hij maakte meteen indruk op de kijkers met zijn vlotte en humoristische manier van vertellen. Dat is niet zo verwonderlijk als je je bedenkt dat hij in de jaren ’90 doorbrak als winnaar in Moppentoppers. Inmiddels is hij alweer 10 jaar trouwambtenaar. Een vak waarvan hij in eerste instantie niet wist dat het hem zo zou grijpen. Na zijn eerste huwelijk als BABS voor 1 dag wist hij dat hij nog veel vaker zulke mooie momenten wilde meemaken en werd hij trouwambtenaar.

Jeroen trouwde Rowan en Astleigh. Lees ook Jeroen’s blog over hoe hij trouwambtenaar werd bij Married At First Sight.

Gaan jullie zelf trouwen en zouden jullie Jeroen wel zien zitten als jullie trouwambtenaar? Boek hem dan nu!

TOP

Zuid-Holland

Jeroen Smits

1,495

MAFS trouwambtenaar Mariëlle Jongmans

Mariëlle is een oude bekende. Al jarenlang trouwt zij deelnemers van Married At First Sight. In seizoenen 4, 5 en 6 schitterde zij samen met Walter Vermeer. Helaas is Walter afgelopen jaar overleden.

Zij was het die Patty & Bram (seizoen 1) en Chantal & Nikolai (seizoen) trouwde, de stellen die nog steeds gelukkig getrouwd zijn! Inmiddels zijn beide koppels ook ouders geworden! Op 11 januari 2022 trouwde Mariëlle het eerste stel van seizoen 7: Astrid & Sander.

Met liefde verzorgt zij ook jullie bijzondere huwelijkssluiting.

Uitzendingen Married at First Sight 2023 seizoen 8

Married at First Sight wordt iedere dinsdagavond én woensdagavond uitgezonden vanaf 3 januari 2023 om 20.30. Kijken kan via RTL4/Videoland. Veel kijk plezier!

Married-at-first-sight-trouwambtenaar-2022

WhatsApp WhatsApp Irene!