Wij zijn groot fan van het TV programma Married at First Sight van RTL4. Al jaren kijken wij vol spanning naar het matchen door de experts en hopen we dat er dit keer een match made in heaven tussen zit. Na een zenuwslopende voorbereiding is dan het moment daar dat de deelnemers écht gaan trouwen. De deur gaat open en daar komt de bruid. Het enthousiasme (of soms helaas teleurstelling) bij de bruidegom die bij het altaar staat te wachten is zo spannend om te zien.

Gelukkig is daar de trouwambtenaar die de zenuwen hopelijk een beetje weg kan nemen. Dit is niet zomaar een huwelijksvoltrekking. Dit is een trouwceremonie die nog veel spannender is dan een normale bruiloft. Married at First Sight heeft daarom ook niet zomaar een trouwambtenaar uitgekozen. Voor Married at First Sight: Match or Mistake hebben ze wederom 4 echte toppers gevonden die hun eigen zenuwen in bedwang weten te houden en er een mooie ceremonie van weten te maken. Petje af voor trouwambtenaar Douwe Hoekstra, BABS Benny, trouwambtenaar Faza en trouwambtenaar Silvia Bierdrager! Deze 4 kanjers zijn allemaal via deze website te boeken voor jullie eigen bruiloft!

2023 Married at First Sight: Match or Mistake seizoen 2

trouwambtenaar-MAFS-Douwe
Trouwambtenaar Douwe, Fotograaf: Nander van Studio Haviq

Het concept van Married at First Sight: Match or Mistake is net een tikkie anders dan bij de reguliere seizoenen van Married at First Sight. De pasgetrouwden stellen krijgen niet alleen met elkaar te maken maar ook met de rest van de groep. Ze trouwen net als in MAFS met een wildvreemde. En er zijn een paar momenten waarop ze moeten kiezen of ze getrouwd willen blijven of niet. Er zijn in tegenstelling tot de reguliere MAFS seizoenen echter ook speciale ceremonies waarin door de andere stellen wordt bepaald welke stellen het programma moeten verlaten. Kortom, het wordt weer reuze spannend!

De pasgetrouwde stellen worden begeleid door gedragsbioloog Patrick, relatiecoach Marianne en seksuoloog Steven.

Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf 19 september elke dinsdag én woensdag te bekijken op Videoland!

2023 Nieuwe trouwambtenaar Married at First Sight: Match or Mistake Douwe Hoekstra

TOP

Overijssel

Douwe Hoekstra

995
 • Douwe Hoekstra is sinds 2019 benoemd en beëdigd trouwambtenaar.
 • In heel Nederland maar ook daarbuiten heeft Douwe al vele huwelijken mogen voltrekken.
 • Het was eerst helemaal niet bedoeling om trouwambtenaar te worden, maar mede door een vraag om dat eens te doen en het enthousiasme van de trouwambtenaren van Married at First Sight, dan toch trouwambtenaar geworden.
 • Toen hij dan ook in 2023 gevraagd werd om een van de trouwambtenaren te zijn in het nieuwe seizoen van Married at First Sight, was daar geen twijfel over mogelijk. Dat gaan we doen!

2023 trouwambtenaar Married at First Sight: Match or Mistake Silvia Bierdrager

Gelderland

Silvia Bierdrager

750
 • Silvia vertelt jullie verhaal met veel passie en toewijding op jullie trouwdag.
 • Geen onnodige formele taal, maar een ontspannen ceremonie met een persoonlijke warme speech, waarbij jullie het bruidspaar, het middelpunt zij en samen met de gasten kunnen genieten.

Hopelijk kunnen de deelnemers van MAFS zich ook een beetje ontspannen tijdens hun trouwceremonie!

2023 BABS Benny in Married at First Sight: Match or Mistake

Noord-Holland

Benny Hölzken

 • Deze Amsterdammer met een zachte G hoort graag liefdesverhalen en vertelt die in een gezellig jasje.
 • Benny begeleid jullie van A tot Z zodat jullie zorgeloos de ceremonie ingaan.
 • Een ceremonie die gezellig, vrolijk en liefdevol is.

Wij zijn reuze benieuwd of Benny de bruid en bruidegom to be aan het lachen kan krijgen!

2023 trouwambtenaar MAFS Faza

Noord-Brabant

Faza

850
 • Deze Brabantse dame staat positief in het leven.
 • Faza is emotioneel altijd erg betrokken bij haar bruidsparen.

Wij zijn benieuwd hoe het haar vergaat in MAFS!

2023 Nieuwe MAFS8 trouwambtenaar Eelco Schippers

Married at First Sight Seizoen 8 laat ons kennis maken met BABS Eelco Schippers en BABS Soraya de Bakker. Een oude bekende is BABS Mariëlle Jongmans. En natuurlijk ontbreekt Carlo Boszhard niet!

Married-at-First-Sight-MAFS

MAFS-trouwambtenaar

Zuid-Holland

Eelco Schippers

700
 • Eelco deed in seizoen 8 mee aan Married at First Sight.
 • Hij trouwt al 13 lang verliefde stellen bij de gemeente Schiedam en sinds 9 jaar is hij ook als zelfstandig trouwambtenaar actief.
 • In de vierde aflevering van MAFS seizoen 8 trouwt Eelco Maarten en Richelle.

Willen jullie ook wel door Eelco getrouwd worden? Vraag snel of hij nog beschikbaar is op jullie trouwdatum!

2022 MAFS7 trouwambtenaar Mildred Nijhove

nieuwe-trouwambtenaar-Married-at-first-sight-Mildred
Foto credit: Nander de Wijk – NT Visuals

In seizoen 7 schitterde Mildred Nijhove als nieuwe BABS in MAFS. Het was nogal onwerkelijk toen ze opeens werd gevraagd maar lang hoefde ze niet na te denken voor ze JA zei tegen Married at First Sight. In dit interview lees je hoe Mildred trouwambtenaar van MAFS is geworden, hoe ze de bijzondere trouwceremonie voorbereidde en hoe de opnames waren!

Mildred is sinds 2017 trouwambtenaar bij de gemeente gemeente Leiderdorp, is beëdigd en werkt daarnaast ook als zelfstandig trouwambtenaar.
Iedereen is uniek, een unieke trouwceremonie is dan ook gegarandeerd. Mildred hecht veel waarde aan vrienden en familie en betrekt alle belangrijke mensen in het leven van de bruid en bruidegom in de ceremonie.

Zelf getrouwd worden door deze topper? Vraag snel of ze nog beschikbaar is op jullie trouwdatum!

TOP

Noord-Holland

Mildred Nijhove

2022 MAFS7 trouwambtenaar Jeroen Smits

Jeroen Smits is sinds 11 januari 2022 te zien als nieuwe trouwambtenaar. Hij maakte meteen indruk op de kijkers met zijn vlotte en humoristische manier van vertellen. Dat is niet zo verwonderlijk als je je bedenkt dat hij in de jaren ’90 doorbrak als winnaar in Moppentoppers. Inmiddels is hij alweer 10 jaar trouwambtenaar. Een vak waarvan hij in eerste instantie niet wist dat het hem zo zou grijpen. Na zijn eerste huwelijk als BABS voor 1 dag wist hij dat hij nog veel vaker zulke mooie momenten wilde meemaken en werd hij trouwambtenaar.

Jeroen trouwde Rowan en Astleigh. Lees ook Jeroen’s blog over hoe hij trouwambtenaar werd bij Married At First Sight.

Gaan jullie zelf trouwen en zouden jullie Jeroen wel zien zitten als jullie trouwambtenaar? Boek hem dan nu!

TOP

Zuid-Holland

Jeroen Smits

1,495

2020-2021 MAFS trouwambtenaar Mariëlle Jongmans

Mariëlle is een oude bekende. Al jarenlang trouwt zij deelnemers van Married At First Sight. In seizoenen 4, 5 en 6 schitterde zij samen met Walter Vermeer. Helaas is Walter afgelopen jaar overleden.

Zij was het die Patty & Bram (seizoen 1) en Chantal & Nikolai (seizoen) trouwde, de stellen die nog steeds gelukkig getrouwd zijn! Inmiddels zijn beide koppels ook ouders geworden! Op 11 januari 2022 trouwde Mariëlle het eerste stel van seizoen 7: Astrid & Sander.

Met liefde verzorgt zij ook jullie bijzondere huwelijkssluiting.

Uitzendingen Married at First Sight: Match or Mistake 2023

Seizoen 2 van Married at First Sight: Match or Mistake wordt iedere dinsdagavond én woensdagavond uitgezonden vanaf 19 september om 20.30. Kijken kan via Videoland. Veel kijk plezier!

Married-at-first-sight-trouwambtenaar-2023

WhatsApp WhatsApp Irene!