Gastblog geschreven door Marien Kuipers

Eerste kinderboek over Trouwen! Gelanceerd door trouwambtenaar Marien Kuipers.

Marien Kuipers is de bedenker en uitgever van het kinderboek ‘Trouwen!’ dat vanaf begin december te koop is. Op een spelende wijze neemt dit foto-doe-boek kinderen van aanstaande bruidsparen mee in deze bijzondere gebeurtenis.

In Nederland treden er elk jaar 50 tot 60 duizend stellen in het huwelijksbootje. Marien voltrekt als trouwambtenaar (BABS) al meer dan tien jaar huwelijken. De kinderen van bruidsparen inspireerden haar voor dit kinderboek ‘Trouwen!’. ‘’Als BABS verbind ik twee geliefden, maar vaak ook een heel gezin. Dat is leuk en spannend, maar hoe nemen we de kinderen mee in de voorbereiding van onze speciale trouwdag? Een vraag die veel gesteld wordt door aanstaande bruidsparen. Met dit boek geef ik kinderen de gelegenheid om deze dag op hun eigen wijze en heel eigentijds te beleven.’’

Met ‘Trouwen!’ leven kinderen door gedichten, verhaaltjes en opdrachten stap voor stap toe naar de trouwerij. In het 48 pagina’s tellende boek kunnen kinderen lezen, kleuren, plakken en schrijven, zodat zij er hun eigen bruiloft van kunnen maken. Met dit boek maken ze de mooiste herinnering aan hun trouwdag!

Koop bij je lokale boekhandel, Marien of op Bol.com!

Recensies over Trouwen!, het boek

★★★★★

“Wat een geweldig, creatief & uniek boek voor kinderen op een bruiloft. Zo gaat de bruiloft echt voor ze leven en hebben ze nadien een prachtige herinnering aan de dag.”

Vivian ter Huurne | ‘het Bruidsmeisje’ | Winnares Award “Beste Weddingplanner van Nederland” 

★★★★★

“Dankzij dit boek werd ons huwelijk in één klap tastbaar voor onze kleuter en peuter. Wat een plezier hebben we met het hele gezin gehad. Vooraf, tijdens en na onze bijzondere dag.”

Melanie en Rob | Getrouwd door Marien

Met liefde gemaakt door:

Marien Kuipers:

Marien werkt al meer dan 10 jaar als BABS. Met veel liefde en enthousiasme voltrekt ze jaarlijks tientallen huwelijken. De kinderen van de bruidsparen inspireerde haar voor het kinderboek ‘Trouwen!’.

Mireille Geus: 

Mireille is auteur van boeken voor kinderen en volwassenen en schreef al meer dan 35 boeken. Haar boeken zijn verschenen in tien verschillende landen en haar jeugdboek Big werd bekroond met de Gouden Griffel. Naast schrijver is ze schrijfcoach.

Heleen Wilkens:

Heleen is illustrator van meerdere kinderboeken en is beeldend kunstenaar. Haar werk kenmerkt zich door diversiteit, in materialen en technieken. Mensen verwerken tot bijzondere personages doet zij het liefste. www.heleenwilkens.nl

WhatsApp WhatsApp Irene!