(44 klantbeoordelingen)

1.250

Allereerst mijn hartelijke gelukwensen voor jullie aanstaande huwelijk of geregistreerd partnerschap. Hoe fantastisch is het dat je de liefde van je leven hebt ontmoet en dit met een bijzondere ceremonie gaat bezegelen.

Jullie ceremonie mag zeker niet dertien in een dozijn worden. Hoe voorkomen jullie dat? Door mij te boeken!

Mijn prioriteit is om de bruidsparen door en door te kennen. Dit maakt het traject wellicht wat intensiever dan elders, maar wel vele malen persoonlijker. Zo krijgen jullie huiswerk mee, zodat ik een beter beeld krijg van wie jullie zijn. Betrek ik familie en vrienden nauw bij jullie levensverhaal. De door jullie opgegeven naasten leveren informatie, verhalen en foto’s aan. Indien gewenst kunnen zij een bijzondere rol spelen tijdens de ceremonie. Tot slot krijgen jullie ook bucketlistopdrachten mee om mooie herinneringen te creëren.

Al deze liefdevolle verhalen kunnen vastgelegd worden in een prachtig herinneringenboek, die jullie na kunnen bestellen. Deze krijgen jullie een jaar na de ceremonie uitgereikt. Een leuke en unieke manier om deze fantastische periode en speciale dag nog eens in volle glorie te herleven.

Wil je mij in actie zien, kijk dan naar seizoen 7 van Married At First Sight en de media weergave van het huwelijk van zangeres Anouk met haar Dominique.

Categorie: Tag:
WhatsApp WhatsApp Irene!