Vanaf 15 februari 2022 schittert Mildred Nijhove als nieuwe BABS in Married at First Sight.

Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd wie Mildred Nijhove is en hoe zij 1 van de 2 nieuwe trouwambtenaren van Married at First Sight is geworden. Hier lees je meer over alle trouwambtenaren van Married at First Sight.

Hoe ben je gevraagd voor MAFS?

Ik stond op een woensdagmiddag eind mei 2021 in een toko de wekelijkse boodschappen te doen, en plotseling ging mijn telefoon over. Een onbekend nummer en ik dacht “hé misschien een nieuw bruidspaar die zich aanmeldt”.

Toen de dame aan de ander kant zich voorstelde als redacteur van Married At First Sight van RTL-4 dacht ik oprecht dat ik in de maling werd genomen door mijn jongste dochter. Zij is namelijk mega megafan van dit programma én volgt ze van bijna alle landen waar dit uitgezonden wordt. Sterker nog, een paar weken eerder werd ik af en toe gegijzeld om de Australische versie te bingewatchen omdat ze het ongezellig vond alleen te kijken. Ze heeft zelfs al haar vriendinnen zover gekregen dat ook zij fan zijn geworden. Meer hoef ik denk ik niet te zeggen.

Na een ongemakkelijk begin aan de telefoon – lees ongeloof en achterdocht – heb ik 2 fijne telefonische gesprekken gehad, ben uitgenodigd om naar de studio in Hilversum te komen voor een ontmoeting – niet denkende dat het om een sollicitatiegesprek zou gaan –  met een deel van de redactie en een screentest. Het resultaat is nu bekend.

nieuwe-trouwambtenaar-Married-at-first-sight-Mildred
Foto credit: Nander de Wijk – NT Visuals

Waarom hebben ze jou gekozen? Wat maakt jou bijzonder?

Eerlijk gezegd vraag ik mijzelf dat ook nog steeds af, zo bekend ben ik nog niet in ‘Trouwland’. Ik ben ‘gescout’ zoals men dat zegt op basis van mijn social media.

Daarna volgde het eerste beetje bizarre gesprek, waar zij blijkbaar erg gecharmeerd van waren omdat er nog nooit iemand op die manier geregeerd heeft op de vraag om aan een van hun programma’s mee te werken. Wat mij bijzonder maakt is dat ik volledig mijzelf ben, what you see is what you get. Ik heb nogal een Pippi Langkous-mentaliteit “ik heb het nog nooit gedaan, maar denk wel dat ik het kan”. Wat op  mijn pad komt denk ik niet te lang over na en stap in het avontuur. Soms pakt dat te gek uit, soms ook weer niet. En dan is mijn instelling “Niet Getreurd, Lesson Learned”.

En voor mijn bruidsparen ga ik voor de volle 1000%. Een van mijn koppels heeft in een review aangegeven dat ik die pittige Surinaamse tante ben die je achter de broek aan zit, maar dat het resultaat is dat je krijgt wat je wilt. Een mooier compliment kan ik mij niet bedenken.

MAFS-S7-nieuwe-trouwambtenaar-Mildred
Foto credit: Nander de Wijk – NT Visuals

Hoe heb je de trouwceremonie voorbereid?

Dat was wel een vreemde gang van zaken. Je ontmoet de deelnemers individueel, moet enorm opletten met wat je zegt, want je mag niets over de ander zeggen, ze wel teasen en uithoren om goede informatie te krijgen. En daarna hetzelfde met de familie/vrienden die je interviewt.

Was heel spannend, maar ontzettend leuk en uitdagend om te doen. Mijn koppels zijn zulke leuke toffe gasten, dat het ook totaal niet ongemakkelijk was. Eerder nieuwe vrienden voor het leven gemaakt.

MAFS-S7-trouwambtenaar-married-at-first-sight-mildred
Foto credit: Nander de Wijk – NT Visuals

Hoe waren de opnames?

Ben er zeer ontspannen in gegaan, met de gedachte dat ik wel zou zien hoe de opnamedagen zouden verlopen. De eerste dag klapte ik wel even dicht, maar het team van MAFS is zó ontzettend lief, geduldig, gezellig en heeft mij helemaal op mijn gemak gesteld waardoor ik er redelijk soepel doorheen gefietst ben. Sterker nog, dacht altijd dat televisiewerk saai zou zijn, maar het smaakt wat mij betreft zeker naar meer. Het is zo tof om met een groep iets te maken met als resultaat veel mensen een vorm van ontspanning te bieden en blij te maken. Als trouwambtenaar werk je redelijk solo, dus dit was een zeer welkome aanvulling op wat ik normaal gesproken doe.

Nieuwe MAFS trouwambtenaar Mildred Nijhove

Zelf getrouwd worden door deze topper? Vraag snel of ze nog beschikbaar is op jullie trouwdatum!

Uitzendingen Married at First Sight 2022

Married at First Sight wordt iedere dinsdagavond vanaf 4 januari 2022 om 20.30 twintig weken uitgezonden op RTL4. Kijken kan ook via Videoland.

Veel kijk plezier! Wij zitten aan de buis gekluisterd!

Mildred-Nijhove-trouwambtenaar-

WhatsApp WhatsApp Irene!