Gastblog geschreven door Agnes Stijnen

Vandaag is voor mij de herfst voelbaar. Regen en zon, wisselen mekaar af, vergezeld door het voorbijtrekken van witte en donkere wolken. Vandaag lijkt het ook alsof bruidsparen nog denken, laten we de warmte van elkaar delen met degene die ons lief zijn,…. ik krijg 3 aanvragen voor op korte termijn en op één dag.  Nadat de tweede golf ook een tweede kaalslag in mijn agenda maakte, ben ik gelukkig met alle telefoontjes en eventuele opdrachten. Nu zittend aan mijn bureau, geniet ik van de mooie verhalen, die de aanstaande bruidsparen met mij delen, om de noodzaak van het op korte termijn trouwen te onderstrepen.

De herfst met alle ingrediënten, symboliseert het leven en de verhalen. Kleur en storm, kou en zon, regen en warmte, vallend blad en rijzende sterren, het zit er allemaal in, zoals in al die mooie verhalen die ik mag horen. De jaargetijden moet je voelen en beleven, genieten van alle facetten die ze met zich meebrengen, Meegolvend op de wind, rillen van de kou, nat worden van een stevige bui, het hoort erbij, dat is leven! Voelen! Aangaan! Ervaren!

Meer dan eens, en vooral nu, weet ik, dat liefde alles overwint.

Meer over trouwambtenaar Agnes Stijnen

WhatsApp WhatsApp Irene!