Jullie trouwdag wordt echt te gek, helemaal uniek en passend bij jullie verhaal. Wanneer het moment daar is, zul je verbaasd zijn over hoe prachtig alles is. Je zult zo opgaan in jullie sprookjesachtige dag dat sommige dingen waar je je nu misschien zorgen over maakt, niet eens in je gedachten zullen komen. Onthoud dat de taart wordt opgesmuld, de jurk weer wordt opgehangen, en de DJ een laatste plaatje draait, maar de herinneringen zijn voor altijd.

Gewoon aanwezig zijn, gelukkig zijn, en onthoud de hele reden van de dag in plaats van je druk te maken over details. Dit wordt zo’n dag waarover je aan je kinderen zult vertellen. Dus laat deze momenten inzinken, koester die herinneringen zo lang als je kunt en neem alles in je op, want deze dag vliegt voorbij!

stressvrij-trouwen
Fotograaf: Inge Pieck Fotografie

Niet doen: verstrikt raken in de details

Het is zo gemakkelijk om verstrikt te raken in de planning en je zorgen te maken over zoveel kleine onderdelen van je dag. Stressen over tafeldecoraties, decoratie, bedankjes en alles daartussenin. Natuurlijk zijn die dingen belangrijk voor jouw visie op de dag en jouw droomdag, en het is belangrijk om er een plan voor te hebben, maar niets is belangrijk genoeg om je zorgen over te maken. Echt waar.

Niet de details, niet de jurk, niet je gewicht, of de conditie van je huid, niet de foto’s of de ceremonie. Alles zal precies verlopen zoals het hoort, in het grote plaatje. Het belangrijkste is dat je trouwt met de liefde van je leven.

Al die kleine dingen die nu misschien stress opleveren, zullen nooit bij iemand anders opkomen, ook niet op de dag zelf. Jullie en jullie gasten zullen versteld staan hoe prachtig alles is. Gewoon omdat het dat IS.

Omdat jullie tijd en moeite hebt gestoken in het organiseren van een liefdesfeest waar vrienden en familie getuige kunnen zijn van jullie leven en liefde. Alles komt prachtig bij elkaar! Dat gebeurt altijd!

Focus op waar het écht om draait

Onthoud gewoon dat het allermooiste is dat je je liefde uitspreekt en met de liefde van je leven verbind in aanwezigheid van iedereen van wie je het meest houdt. En zij mogen deel uitmaken van dat verhaal. Je trouwdag zal zo perfect en speciaal zijn, wat er ook gebeurt. Het zal alles zijn wat je ervan hebt gedroomd, dus vertrouw niet alleen op je foto’s en video’s om alles te onthouden… geniet ook van het moment.

stressvrij-trouwen
Fotograaf: Inge Pieck Fotografie

Samen de liefde vieren

Als trouwambtenaar zorg ik ervoor dat jullie zorgeloos en relaxed gaan genieten van een bruisende, levendige ceremonie bomvol liefde, warmte en humor! Ik beloof jullie een onvergetelijke belevenis. Dat is weer 1 ding minder op je druk over te maken!

Annet van Gelder,
Trouwambtenaar Liefdevieren

Gastblog geschreven door Annet van Gelder

Trouwambtenaar Annet van Gelder

TOP
WhatsApp WhatsApp Irene!