Gastblog geschreven door Ivonne de Natris

Het is 20.00 uur en ik draai rondjes in een prachtige nieuwbouwwijk ..maar mijn TomTom herkent nog geen adres. Ineens lukt alles en sta ik voor een gezellig huis. De kerstboomlampjes zie ik al branden. Ik tik op het raam, want de kleintjes liggen op bed.
Hallo Lief Bruidspaar, hoe is het met jullie? Allebei een grote glimlach op het gezicht. Er wordt een heerlijke koffie voor me gemaakt. We nestelen ons aan de grote tafel, want er moet geschreven worden vanavond. Oh…wat een verliefde hoofden zie ik voor me. Soms wat twijfel bij antwoord op mijn vragen, soms verlegen blikken naar elkaar. Waar de bruid een open boek is, denkt de bruidegom drie keer na voordat hij me voorziet van een voor hem passend antwoord. Inmiddels nog een cappuccino verder hebben we een ontzettend leuk en mooi gesprek. De klok geeft aan dat het bruidspaar naar bed wil, we zijn alweer ruim twee uur verder namelijk. Een vervolgafspraak wordt ingepland, want natuurlijk wil ik de kleine mannetjes ook heel graag ontmoeten voor de grote dag in maart 2020.
Een kille avond in december, warmte overall in huis. Mooie, diepgaande gedachten tussen bruid, bruidegom en mij. Ik help ze op weg waar het even moeilijk dreigt te worden. Als ik de auto instap en ik hoor Chris Rea zijn wereldberoemde kersthit zingen dan denk ik eigenlijk maar een ding:

ALL WE NEED IS LOVE

Ivonne de Natris
Lief Bruidspaar

Meer over trouwambtenaar Ivonne de Natris

WhatsApp WhatsApp Irene!