Gastblog geschreven door Josina den Burger

Trouwen in Corona tijd met live streaming

Het was een Russische bruid die trouwde met een Duitse bruidegom. Kenden elkaar al 8 jaar en nu eindelijk was het zover:) Locatie:The Grand in Amsterdam, alles voor elkaar en geregeld en dan… Corona… dus datum veranderd en alles werd weer iets losser, en werd daarna weer aangescherpt. Maar nú ging het tóch door, weliswaar aangepast en met minder gasten maar met streaming naar Rusland zodat haar ouders het konden zien.

Een trouwceremonie in 3 talen

De ceremonie ging in drie talen Engels, Duits, Nederlands en het ja woord in het Duits én in het Russisch (ik doe dat graag). Het was leuk en vrolijk en de verbinding was goed en het was interactief, we lachten veel. En toen gingen we de echte ceremonie in dus het ja-woord.. eerst in het Duits tegen hem en dan in het Russisch tegen haar met de Nederlandse vertaling erachteraan, maar halverwege het Russische gedeelte zag ik de bruid steeds omkijken en zag ik dat de verbinding verbroken was… Ik ben gestopt en we gingen eerst kijken of we de verbinding weer konden krijgen en ja dat lukte! Een hele nerveuze bruid die steeds verkeerd tikte , maar het contact werd weer gemaakt en we gingen verder waar we gebleven waren vanaf het moment dat het contact weg was. Zo konden de ouders vanuit Moskou tóch hun dochter zien trouwen:)))

trouwceremonie-Russisch-Josina

Bedankje

De volgende ochtend kreeg ik via whatsapp dit berichtje:
Josina, good morning!
I wanted to say a huuuge thank you from myself and on behalf of Max. We had a wonderful, or even fantastic ceremony yesterday thanks to you.  So much sincere laughter – neither us or our guests didn’t expect that it at all but we loved every second of it. I really think that such a fun and loving ceremony was especially important for us in these circumstances when celebrations are limited of course.
So so so nice! Thank you so much for being with us and making it an unforgettable day
Dankuwel, Vielen Dank, большое спасибо ❤Zo lief!
Meer over trouwambtenaar Josina den Burger

TOP
WhatsApp WhatsApp Irene!